Rejseagenten TravelBird tilbyder lige nu en dejlig og meget billig storbyferie til Ungarns smukke hovedstad Budapest. Du får hele 3 dage på 4-stjernet hotel for kun kr. 1.067 (ved to personer) – inkl. fly.

Ungarns hovedstad Budapest

Budapest bliver med god grund kaldet Østeuropas Paris og er en af de mest populære storbyer i Europa. Donaufloden adskiller de to bydele Buda og Pest – og du bør på dine tre dage i byen se nærmere på begge.

Først og fremmest skal du naturligvis opleve Borghøjen, som er på UNESCOs liste over Verdens kulturarv. Giv dig selv den oplevelse at tilgå Borghøjen med kabelbanen.

Smut også forbi Matretheøen som er byens grønne lunge, der ligger midt i Donaufloden. Træk vejret, drik en kop kaffe og kig på mennesker.

Du kommer heller ikke uden om Budapests mange termiske kurbade. Det største, og nok mest populære kurbad i Budapest, hedder Széchenyi.

Ekstra goodies
Dette rejsetilbud er en pakkerejse udbudt af TravelBird og indeholder faktisk en række ekstra goodies, som er værd at nævne:

  • Morgenmad
  • Velkomstdrink
  • 1 x 3-retters middag (ekskl. drikkevarer)
  • Gratis adgang til hotellets fitness og sauna
  • Sen check-ud (kl. 14.00)

Hotel
Du indkvarteres på Golden Park Hotel, som er et 4-stjernet hotel beliggende i den vestlige del af Budapest.

Tjek anmeldelser af hotellet på tripadvisor.dk og udforsk lokalområdet på kortet herunder.

Transport fra lufthavnen til hotellet tur/retur kan tilkøbes for kr. 179,- per person.

> BESTIL REJSEN

Fly
Du flyver med Ryanair ud og hjem. Maskinen letter fra Københavns Lufthavn den 12. november kl. 21.30 og lander i Budapest Ferenc Liszt International Airport kl. 23.15.

Hjemrejsen er den 15. november kl. 15.20.

Der kan medbringes 1 stk. håndbagage (maks 10 kg og 55 x 40 x 20 cm) per person.

> BESTIL REJSEN

Alternativ lufthavn/rejsedato
Du har mange muligheder for at sammensætte denne rejse anderledes. Jeg har valgt den laveste pris for 3 dage i Budapest. Bemærk at du også kan vælge at flyve fra Billund eller Aalborg og vælge 4 eller 5 overnatninger. Desuden er der mange andre datoer at vælge imellem helt fra juli 2016 til marts 2017.

Prøv dig lidt frem på TravelBirds hjemmeside, hvis du ønsker et alternativ.