Nu kan du komme med TravelBird til altid dejlige Budapest i Ungarn. Du får tre overnatninger den 12. – 15. november på hotel med morgenmad til kun kr. 1.459 (ved to personer). Fly tur/retur er naturligvis inkluderet i prisen.

Ungarns hovedstad Budapest

Ekstra goodies
Bemærk at TravelBird har proppet lidt ekstra goodies med i denne pakke:

  • 1 x entre til Gellért Spa (på hotellet)
  • 50% rabat på det andet besøg i Gellért Spa
  • Morgenmad (uhmm – lækker hotelmorgenmad)

Hotel
Du skal bo dobbeltværelse på Danubius Gellért Hotel, som ligger centralt i Budapest og lige ved en metrostation, så alle byens seværdigheder er lettilgængelige.

I den imponerende og meget smukt dekorerede hotelbygning ligger også Budapests nok mest berømte kurbad Gellért Spa. Nyd de 27 grader i den store boblepool eller smelt i det 36 grader varme spabad. Der er også mulighed for en frisk tur i opvarmet udendørs pool.

Tjek anmeldelser af Danubius Gellért Hotel på TripAdvisor og udforsk hotellets nærområde på kortet herunder.

> BOOK REJSEN

Fly
Der flyves med Ryanair fra København til Budapest Ferenc Liszt International Airport. Flyet letter lørdag den 12. november kl. 21.30 og er tilbage tirsdag den 15. november.

Der kan tilkøbes maks ét styk indchecket bagage á 15 kg per person. Desuden kan der købes privat transport mellem lufthavn og hotel tur/retur for kr. 209 per person.

> BOOK REJSEN

Alternativ lufthavn/rejsedato
Du har mange muligheder for at sammensætte denne rejse anderledes. Jeg har valgt den laveste pris for 3 dage i Budapest. Bemærk at du også kan vælge at flyve fra Billund eller Aalborg og vælge 4 eller 5 overnatninger. Desuden er der mange andre datoer at vælge imellem helt frem til marts 2017.

Prøv dig lidt frem på TravelBirds hjemmeside, hvis du ønsker et alternativ.