Oplev Ungarns smukke hovedstad – Budapest – 4 dage i april for kun kr. 818. Prisen inkluderer 4-stjernet spahotel og fly tur/retur fra København.

Rejseperioden er fra den 1. april – 4. april 2019.

 

Flybilletter til Budapest

På flysøgemaskinen momondo.dk har jeg fundet denne billige flyrejse til Budapest til kun kr. 258 per person i april 2019. Du tager afsted fra Kastrup lufthavn mandag den 1. april til torsdag den 4. april.

Screenshot fra momondo.dk

Du flyver med Ryanair og derved må du medbringe en mindre håndtaske. Ønsker du 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet hos Ryanair. 10 kg håndbagage koster mellem kr. 45-75 ekstra per vej, når du booker igennem Ryanair.

> BOOK FLYBILLETTERNE HOS MOMONDO.DK

Hvis du ønsker tre dage i Budapest, så kan flypriser findes fra tirsdag den 2. april til torsdag den 4. april hos Ryanair til kun kr. 192 per person.

Spahotel i Budapest

Jeg har fundet dette 4-stjernede spahotel via trivago.dk til kun kr. 626 for alle tre nætter (ved rejse for to personer).

Screenshot fra trivago.dk
På hotellet er der mulighed for at opholde sig i opholdsstuen, hvor der er en bar, hvis man ønsker at hygge sig med det. Dit værelse på hotellet rummer gratis wi-fi, eget badeværelse, TV, aircondition, mulighed for at lave te/kaffe, værdiskab og minibar.

Såfremt du ønsker morgenmad inkluderet, kan det købes til kun kr. 109 for tre nætter per person (ved rejse for to personer), hvis det bestilles på samme tid som hotelværelset.

> BOOK HOTELLET PÅ TRIVAGO.DK

Seværdigheder i Budapest

I Budapest vil jeg klart anbefale at opleve det verdensberømte og populære Szechenyi Termalbad til kun kr. 145 per person for en hel dag.

Szechenyi termiske bad i Budapest

Du har mulighed for at bestille en heldagsbillet med forkælelse i Széchenyi Termalbad og springe den lange kø over. Du kommer hurtigt og nemt ind via de separate velkomstskranker.

Széchenyi-badene er det største badekompleks af termalbade, ikke bare i Budapest, men i hele Europa. Det blev bygget tilbage i 1913 i nybarok stil. Da det åbnede, var badene private med separate dampbade til mænd og kvinder samt forskellige offentlige bade til mænd og kvinder.

Spakomplekset blev udvidet i 1927 og består i dag af tre udendørs og 15 indendørs bassiner. Efter udvidelsen var de varme kilder ikke længere nok til at holde spaen i gang, så der blev boret en ny brønd. Den anden termiske kilde er fra 1938.

Der er mulighed for at købe eller leje håndklæder og badetøj. Ellers kan dette tages med hjemmefra.

En anden smuk og uforglemmelig ting som kan gøres i Budapest, er at sejle på Donau. At sejle på Donau er en god måde at opleve Budapest på. Floden Donau deler byen i to.

Der er flere selskaber, der tilbyder ture ned ad floden, men det kan være en god idé at vælge en guidet tur. På den måde får du set en masse ting blandt andet parlamentet, der ligger ud til flodbredden. Tager du turen om aftenen, kan du nyde det helt specielle syn af den oplyste by.

Transport til/fra lufthavnen i Budapest

Der kører busser fra lufthavnen og ind til byen. Jeg vil anbefale dig at tage bus 100E fra lufthavnen og ind til centrum, hvor stationen hedder Astoria M. Herfra skal du fra Astoria M tage videre med bus 8E eller 110 og stå af på stationen, BAH-csomópont hvor du derefter har 400 meter til hotellet.

Stemningsbilleder fra Budapest