Denne spændende nyhed er især til fynboerne. I har nemlig nu muligheden for at komme med bus direkte fra Odense til indgangen ved Billund LufthavnD er vil ikke være stop undervejs så rejsetiden er kun 1 time og 35 minutter.

 

Skal du det med et tidligt fly fra Billund Lufthavn eller lander du sent i lufthavnen, så bare rolig. Den tidligste bus kører fra Odense allerede kl. 03.00 og er i Billund Lufthavn kl. 04.35, så du kan sagtens nå de tidlige morgenfly. For dem, som kommer sent hjem fra rejsen, går der en FlixBus kl. 23.10 fra lufthavnen til Odense.

Flixbus kører denne rute til og fra lufthavnen i Billund med 4-5 afgange hver dag. Hertil lover selskabet passagerne dynamiske priser. Det vil sige, at jo tidligere man køber en billet, jo billigere kan man få den. Priserne begynder på kun kr. 89. Denne nye busforbindelse starter allerede den 17. april 2019.

Derudover skal det nævnes, at du også har muligheden for at tage bussen fra Odense til bl.a. Legoland i Billund til samme pris på kr. 89 per billet.

> SE ALLE AF- OG ANKOMSTTIDER PÅ FLIXBUS.DK