Jeg er lige faldet over et godt rejsetilbud på en uges charterferie på Menorca, som måske er noget for dig.

Du rejser med Bravo Tours til dejlige Ciutadella på den populære ferieø Menorca i Spanien. For kun kr. 2.498 får du en hel uge i egen lejlighed med balkon eller terrasse på Vacances Menorca Club.

Der er afrejse fra Billund Lufthavn tirsdag den 23. maj 2017.

Ciutadella - Menorca i Spanien

Den spanske ferieø Menorca ligger i Middelhavet med kort afstand til storebroderen Mallorca. Menorca, der er knap så turistet og mere tilbagelænet end Mallorca, byder på storslået natur og en utrolig smuk kyststrækning med mange bademuligheder. Du kan med god samvittighed vælge at dase hele ugen på stranden.

Hvis du er til en mere aktiv ferie, kan det også anbefales at tage på opdagelse på øen på cykel, hesteryg eller gåben. Det krystalklare Middelhav er også perfekt, hvis du ønsker at dykke eller snorkle.

Menorca i Spanien

Du kommer til at bo i byen Ciutadella. Oplev byens imponerende katedral eller gå på opdagelse i det moderne havneområde med mange gode fiskerestauranter, caféer og fristende butikker. Husk også at sætte tid af fredag eller lørdag til et besøg på håndværksmarkedet på Placa des Born.

Din charterferie på Menorca på Vacances Menorca Club

Du skal nyde din ferie på Menorca på lejlighedshotellet Vacances Menorca Club, som har en perfekt beliggenhed ved den dejlige badebugt Sa Caleta (20 meter). Selve byen Ciutadella ligger i gåafstand fra hotellet.

Charterferie på Menorca i Spanien
Screenshot fra bravotours.dk

> LÆS MERE PÅ BRAVOTOURS.DK OG BOOK REJSEN

Du skal bo i lejlighed med eget bad/toilet, separat soveværelse, køkkenniche, aircondition, internet, tv og balkon eller terrasse.

Hotellet har et lækkert poolområde med separat pool for børn. Desuden får du adgang til aktiviteter som billard, bordtennis, dart og et fint underholdningsprogram for både store og små.

Menorca i Spanien

Hvis du har brug for lidt forkælelse efter en hård dag på stranden, kan du benytte hotellets wellnessområde med jacuzzi, fitness, sauna og massage.

tripadvisor.dk har lejlighedshotellet fået en fin rating på 3,5 af 5 fra tidligere gæster.

> LÆS MERE PÅ BRAVOTOURS.DK OG BOOK REJSEN

Stemningsbilleder fra Menorca i Spanien

Alaior - Menorca i Spanien
Alaior
Cala Macarella - Menorca i Spanien
Cala Macarella

 

Macarelleta stranden - Menorca i Spanien
Macarelleta stranden
Mao - hovedbyen på Menorca - Spanien
Mao – hovedbyen på Menorca
Mitjaneta stranden - Menorca i Spanien
Mitjaneta stranden

> LÆS MERE PÅ BRAVOTOURS.DK OG BOOK REJSEN