Hvis du har mulighed for at rykke sommerferien til starten af august, er her et rigtig godt chartertilbud fra Atlantis Rejser. Du får en hel uge i egyptiske Sharm el-Sheikh på 4-stjernet all-inclusive hotel for kun kr. 2.999. Der er flyafgang fra København.

Rejseperioden er fra den 3. – 10. august 2019.

El Maya bugten - Sharm el-Sheikh i Egypten

Ophold i Sharm el-Sheikh

I dag har jeg fundet dette gode chartertilbud på travelmarket.dk for perioden 3. august til den 10. august 2019.

Du skal bo på det 4-stjernede Xperience St. George Homestay Hotel i Sharm el-Sheikh med all-inclusive til kun kr. 2.999 (per næse ved to personer).

Charterferie i Sharm el Sheikh
Screenshot fra travelmarket.dk

Du flyver med Norwegian, hvor du har afgang fra Københavns Lufthavn lørdag den 3. august kl. 14:00 og vil være i Sharm el-Sheikh kl. 19:00. Herefter har du 8 dage, inden turen går hjem igen lørdag den 10. august kl. 21:00 og vil være i København igen kl. 01:00 den 11. august.

Hotellet har sin egen sandstrand. Sandstranden nås med hotellets gratis shuttlebus. Er du mere til swimmingpool, er der på hotellet swimmingpools for både børn og voksne.

Der er børneklub, legeplads og børnepool til de små, mens de voksne har mulighed for at slappe af i hotellets spa, hvor du finder sauna, dampbad og jacuzzi.

Dit værelse er enkelt og pænt indrettet. Det indeholder aircondition, satellit-tv, telefon, minibar, værdiboks og separat bad og toilet. Alle værelser har balkon eller terrasse, hvor de lune aftener kan nydes.

> BOOK REJSEN VIA TRAVELMARKET.DK

Lufthavnstransport

Man kan selv bestille lufthavnstransport hjemmefra, så der er styr på dette ved ankomst.
Man kan rejse mellem lufthavn og hotel for blot kr. 83 tur/retur.

Shuttle transport
Screenshot fra skyscanner.net

> BOOK LUFTHAVNSTRANSPORT PÅ SKYSCANNER.NET

Stemningsbilleder fra Sharm el-Sheikh