I dag har jeg fundet en billig charterrejse i 8 dage med Spies til skønne Lesbos i Grækenland. For kun kr. 1.299 får du 3-stjernet poolhotel og fly tur/retur fra København.

Rejseperioden er fra den 13. juni til den 20. juni 2019.

Sommerferie på Lesbos i Grækenland

 

Billig charterferie på Lesbos

I dag har jeg på travelmarket.dk fundet denne billige charterrejse med Spies fra Københavns Lufthavn til Lesbos fra torsdag den 13. juni til torsdag den 20. juni 2019.

Prisen for 8 dage er kun kr. 1.299.

Charterferie på Lesbos i Grækenland
Screenshot fra travelmarket.dk

Du flyver fra Københavns Lufthavn kl. 07:55 og har derved allerede en halv dag på ankomstdagen. Du flyver fra Lesbos kl. 13:20 og skal derved ikke stresse og skynde dig afsted på rejsedagen.

Da du flyver med Thomas Cook Airlines, er der én håndbagage på maks. 6 kg inkluderet i prisen. Hvis du ønsker at tilkøbe flere kg, kan det også lade sig gøre. Du kan for eksempel købe 14 kg indchecket bagage + 6 kg håndbagage til kr. 95 tur/retur.

Ønsker du mad ombord på flyet, kan det tilkøbes fra kr. 179 tur/retur. Ved denne pris får du ”Holiday Meal”, er Spies’ mest populære måltid. Menuen kan f.eks. bestå af rejesalat til forret, kylling med rød pesto til hovedret og chokolademousse til dessert

Du kommer til at bo på det 3-stjernede hotel, Marianthi Paradise. Hotellet ligger blot 1,6 km fra Molivos’ bymidte og havn. Hotellet har egen pool med liggestole og parasoller samt dejlig udsigt udover Det Ægæiske Hav.

Hotellets restaurant serverer græske og internationale retter. Der er desuden en snackbar med udendørs servering ved haven.

Dit værelse har aircondition, eget tv og egen balkon/terrasse. Der er desuden tekøkken med kogeplader, køleskab, enkelt køkkenudstyr og kaffemaskine, så du har mulighed for at lave egen mad. Maden kan nydes på balkonen/terrassen, hvor der er spiseplads. Der er ligeledes eget badeværelse.

Lufthavnstransport

Idet du flyver med Spies, kan du tilkøbe lufthavnstransport. Du kommer tur/retur til hotellet for kr. 220 per person, hvis du vælger at benytte dig af Spies’ transport.

> LÆS MERE OG BOOK REJSEN TIL LESBOS

 

Stemningsbilleder fra Lesbos