PRESSEMEDDELELSE

Aldrig før har det været så populært at søge erstatninger for flyforsinkelser og aflysninger. Danskerne har i allerhøjeste grad taget erstatningssøgningen til sig, hvilket er kommet mange rejsende forbrugere til gode.

Forsinket fly

 

– Aldrig har det været nemmere at søge erstatning

Erstatning og kompensation har aldrig være nemmere at søge om. I dag hjælper danske selskaber dig glædeligt med at føre sagen mod det givne flyselskab for derved at tage sig betalt, hvis sagen vindes, og du får udbetalt økonomisk kompensation.

– Du behøver blot internetforbindelse; så er du i gang

Ønsker du at sætte gang i en erstatningssag, fordi du har oplevet en flyforsinkelse eller aflysning inden for de seneste to år, så er det eneste du behøver blot internetforbindelse. Du skal nemlig bare udfylde en formular enten på en hjemmeside eller direkte i en af de mange apps, hvorefter de juridiske selskaber i branchen vil tage sig af din sag.

Erstatningskravene ligger på alt mellem 1.850 til 4.500 kroner, hvorfor det kan ende med at blive en ret lykkelig slutning på en ellers kedelig historie om forsinkelser eller aflysninger.

 

De fleste selskaber, der tilbyder at føre din kompensationssag, kører efter et no-cure-no-pay princip. Det vil sige, at de først tager sig betalt, når du har fået din erstatning udbetalt. Du vil typisk betale mellem 15-25 procent, hvilket må siges at være godt givet ud, da alternativet havde været en lang næse grundet en forsinkelse eller aflysning.

– Søg flyerstatning op til to år tilbage i tiden

Har du oplevet en forsinkelse eller aflysning inden for de seneste to år, så kan du lige nu søge om kompensation. Klagefristen er nemlig to år, så hvis du har flyinformationerne fra den uheldige episode, bør du bruge 10-15 minutter på at udfylde en formular, hvorefter du forhåbentlig vil få udbetalt et beløb inden for den nærmeste fremtid.

Ønsker du at prøve kræfter med det, kan du læse mere om flyerstatning her: https://www.forsinkedefly.dk/

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Kontaktperson:
Martin Dyrhøj
28400828
kontakt@forsinkedefly.dk

Afsender:
Dyrhøj Marketing
Hedebakken 8
8800 Viborg