rejsetag

De billigste afbudsrejser er nu historisk lave! Danskerne elsker at rejse, særligt når de kan spare penge. Vi har altid godt kunne lidt, at det har skulle være nemt, når det er kommet til vores ferier. Selvom danskernes rejsevaner ændre sig i form af destination, så holder vi fast i prisbesparelser og pakkerejser.

Rejsebesparelser

 

Danskernes rejsevaner

Danskerne har i mange år haft en forkærlighed for charterrejser, hvor kodeordet er afslapning, sol og familiesamvær. Vi er vilde med pakkeløsninger, hvor alt planlægning overlades til rejsebureauerne. Man skal blot beslutte sig for en destinaton, betale regninger og wupti, så er ferien på plads. Men igennem årene er vores eventyrlyst vokset og det er lige så meget spændende nye destinationer og aktive ferier der trækker på danskerne. Charterrejserne er stadigvæk et hit, men slet ikke i samme omfang.

Oplevelsesrejser

Danskerne gør alt for at flygte fra det danske vejr. Selvom vi danskere er vilde med ude godt, hjemme bedst, er vi alligevel et af de folk der rejser aller mest i europa. I 2018 foretog danskerne 8,1 million ferierejser, hvoraf tre ud af fire danskere har været på ferie i udlandet. Det totale forbrug på danskenes udlandsrejser var i 2018 omkring de 40. mia. Kroner. Danskerne er særlig stor fan af storbysrejser, det er nemlig særligt her danskerne ligger deres penge.

Storbyrejser - Lissabon

Afbudsrejser

Man behøver ikke nødvendigvis at gøre bankmanden nervøs, bare fordi man ønsker at opleve noget nyt uden for Danmarks grænser. Selv på et lille budget kan man snildt finde gode tilbud på flybilletter til spændende storbyer rundt omkring i europa.

Der er mange danskere der hvert år sparer tusinde kroner ved at bestille en afbudsrejse frem for en almindelig rejse. Der er mange årsager til, at afbudrejsernes popularitet er steget så meget igennem årene. Danskerne elsker gode tilbud og procenter, og vi bruger gerne lang tid på at finde det bedste tilbud af dem alle.

Spar penge med afbudsrejser

Danskerne elsker pakkerejser og billige afbudsrejser, og søger bevidst efter dem fra start. I og med, at det er blevet populært for danskerne at gå på jagt efter en afbudsrejse, når de skal på ferie, så er der også mange udbydere, der vælger at bruge dette begreb til salg af andre rejsetyper. I sidste ende betyder det dog ikke det store, eftersom rejseselskaberne er bevidste om, at det er et begreb, der sættes sammen med billige ferier og rejser.

Gode råd til bestillingen

Langt de fleste rejseselskaber sælger i dag afbudsrejser. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at nogle gør det i et større omfang end andre. Det er f.eks. meget normalt, at du hos nogle af de større selskaber med fokus på charter kan finde et stort udvalg af afbudsrejser. Mindre og mere specialiserede rejseselskaber har sjældent samme store udvalg.

Overvejer du selv at bestille en afbudsrejse, så er det vigtigt, at du vælger med omhu. Det er ikke alle afbudsrejser, der kan bryste sig af at have lige gode priser. Hvis du ønsker at sikre, at du sparer penge, når du bestiller din ferie, så bør der ikke herske tvivl om, at dit fokus bør være på at finde en afbudsrejse med afrejse inden for kort tid. Årsagen til dette er, at rejseselskabet er presset og dermed ønsker at afsætte deres pakkerejse.