rejsetag

Man skal have en forsikring – det er der bred enighed om. Når uheldet er ude og du står med håret, eller det der er værre, i postkassen, er det alfa omega at være dækket ind. Det er ganske enkelt dumt ikke at have en. Når det så er sagt, kan det være en jungle at finde den rigtige til dig. Det vil sige, medmindre man ved hvor man skal kigge. Nu er der nemlig blevet lavet værktøjer, der gør det så nemt som at klø sig i nakken, at finde en forsikring, specifikt til dig, og så er der ovenikøbet penge at spare – mange penge. Du kan således nemt finde en billig forsikring, da der nu findes sider, der fungerer som platform og har forbindelser til samtlige forsikringsselskaber i Danmark. Det fungerer på den måde at du fodrer siden med oplysninger om netop dit behov, så klarer den resten.

Find forsikring

 

Alle ubehagelige overraskelser på ferie kan undgås

Rejseforsikringer er der særligt mange, der negligerer, viser undersøgelser. Rejsebureauer kan ikke gøre noget, hvis der sker et uheld og du ikke er forsikret, så simpelt er det. Der er så vanvittigt mange ting du kan komme i forkøbet, flere end du aner. Jeg nævner i flæng: akut sygdom og tilskadekomst; hjemtransport; lægelig fejlbehandling; tandlæge; fysioterapi og kiropraktik; sygeledsagelse og tilkaldelse; krisehjælp; forsinket fremmøde; hjemkaldelse; person- og tingskade; juridisk assistance i udlandet; selvrisiko ved leje af motorkøretøj; ulykkesforsikring.

Husk rejseforsikringen

Det kan, som det fremgår, hurtigt blive en rigtig, rigtig god forretning at være forsikret.

Ganske enkelt til gavn for alle parter

Det lyder alt sammen meget godt, men det lyder også dyrt kunne man indvende – og det Var det også. Forsikringsfirmaer kunne engang, uden konkurrence, bestemme prisen, da de sad på koderne indenfor forsikringsverden. Det har den nye platform bare også, og de er til for dig. Forsikringsverdenen er kompliceret, og dem, der har ekspertviden har alle dage stået bedre med deres forståelse af hvordan man navigerer i kompleksiteten. Dette bliver, som det altid er blevet med stor viden, udnyttet. På den måde er de nye platforme et opgør med denne skævvridning af magten. For at slå det lidt stort op, kan man sige at der foregår en demokratisering af forsikringsverden, som giver magten tilbage til den almene forbruger. Det er ganske enkelt blevet sværere at skabe distance mellem selskaberne og borgeren, da en tredje instans, som besidder tilsvarende viden som forsikringsselskaberne, er kommet i spil. De deler bare ikke interesser. For at referer til indledningen af denne artikel så kan man sige: det er ganske enkelt dumt ikke at bruge sider som billig forsikring.

Find den billigste forsikring på nettet

Med forsikring i bagagen bliver hele tilværelsen nemmere

De fleste har nok at se til i hverdagen, og nok at sætte sig ind i, for at få det hele til at gå op. Forsikring kan, som du nok allerede er klar over, gøre hele tilværelsen lettere. Det er ikke så lidt endda. Vi lever i større og større bekymring, parallelt med at vi bliver rigere, har adgang til mere information, og kan kommunikere i større omfang end nogensinde før. Det virker paradoksalt, men verden er også blevet mere og mere kompleks.

Få magten tilbage

Det er i sådanne siders interesse at finde den billigste løsning for dig, for således får de flere kunder. På den måde fungerer de som det perfekte bindeled mellem forbrugeren, der ikke ved meget om forsikring, og egentlig ikke finder stor glæde i at sætte sig ind i forsikrings økonomi, og så forsikringsselskaberne, som ved en hel del, og har skabt hele deres forretningsmodel op om denne ekspertviden. Forsikringsselskabernes monopol er fortid, du kan få magten tilbage, og det har aldrig været nemmere.