Flygt fra vinterdepressionen til Doha (på arabisk Ad-Dawḥah), som er hovedstaden i Qatar.

Jeg har strikket et rigtig godt rejsetilbud sammen til denne perle i Mellemøsten. Du får en hel uge på 5-stjernet luksushotel og fly tur/retur fra København for kun kr. 3.990.

Rejseperioden er fra den 15. – 22. november.

Skyskrabere - Doha i Qatar

Qatar, der ligger ved den Persiske Golf, er så heldig at have en af verdens største beholdninger af naturgas. Det har gjort landet til et af de rigeste i verden, hvilket man også tydeligt mærker i hovedstaden Doha.

Turistindustrien er dog også vigtig for Doha. Det afspejler sig i et meget stort udbud af hoteller, kæmpestore shoppingcentre og en stor underholdningsindustri generelt. Er du til sol, strand og vand byder Doha også på en række lækre strande ud til den Persiske Golf.

Hotel
trivago.dk har jeg fundet det luksuriøse 5-stjernede hotel Retaj Royale Doha, som ligger tæt på Doha centrum. Her får du 7 nætter for kun kr. 1.967 (per næse ved to personer).

Hotel Retaj Royale Doha - Doha i Qatar

Hotellet bærer udmærkelsescertifikatet på tripadvisor.dk og desuden en fornem rating på 4,5 af 5 mulige.

> BOOK HOTEL

Fly
momondo.dk har jeg fundet billige flybilletter (Pegasus Airlines) fra København til Doha – dog med et enkelt stop både ud og hjem. Du kan komme tur/retur for kun kr. 2.023.

Flybilletter til Doha i Qatar

> BOOK FLYBILLETTER

 

Billeder fra smukke Doha i Qatar
Doha i Qatar

Doha i Qatar

 

Doha i Qatar

Doha i Qatar

Doha i Qatar

Doha i Qatar

Mellemøsten - Doha i Qatar

Mellemøsten - Doha i Qatar

Solopgang - Doha i Qatar

Souq Wakif - Doha i Qatar

Vandpark - Doha i Qatar