Jeg har netop modtaget et nyhedsbrev fra Århus Charter, som med rettidig omhu gør mig opmærksom på, at det er tid til at overveje efterårsferien 2019. Jeg ved det godt. Der er ret lang tid til skolernes efterårsferie i uge 42. Til gengæld kan det betale sig at være ude i god tid, hvis man vil sikre sig de gode charterrejser til de helt rigtige priser.

Derfor får du herunder to chartertilbud fra Århus Charter i uge 42 til henholdsvis Sivota og Ithaca i Grækenland.

Ithaca i Grækenland

 

Book efterårsferien 2019 i dag

Sivota i Grækenland

  • Charterrejse
  • 1 uge
  • Afrejse fra Aarhus (bemærk gratis parkering i Aarhus Lufthavn)
  • Afrejse den 12. oktober 2019
  • Pris kr. 3.999 (ved to personer)
Hotel Chrisovalanto
Screenshot fra aarhuscharter.dk

Chrisovalanto
Du bliver indkvarteret på det skønne 3-stjernede familiedrevede hotel Chrisovalanto, som har en fornuftig central beliggenhed. Det er et lille intimt hotel med kun 11 værelser, som alle udlejes til gæster fra Århus Charter.

Hotellet ligger i den lille ferieby Sivota i kort gåafstand til både byens hyggelige centrum og livlige havn med gode spisesteder og indkøbsmuligheder. Der er cirka 800 meter til nærmeste strand.

Vil du se nærmere på hotellets nærområde, kan du bevæge dig rundt i det interaktive kort herunder.

På selve hotellet kan du nyde godt en nyetableret pool, solterrasse og internetforbindelse.

Dit værelse på hotellet er lyst og du har faciliteter som blandt andet køleskab, tv, aircon, balkon/terrasse og naturligvis eget bad og toilet.

Prisen inkluderer ikke persion, men morgenbuffet kan tilkøbes for kr. 400 per person for en uge.

> LÆS MERE OG BOOK CHARTERREJSEN PÅ AARHUSCHARTER.DK

 

Ithaca i Grækenland

  • Charterrejse (med morgenmad)
  • 1 uge
  • Afrejse fra Aarhus (bemærk gratis parkering i Aarhus Lufthavn)
  • Afrejse den 12. oktober 2019
  • Pris kr. 4.999 (ved to personer)
Captain Yiannis - Hotel i Grækenland
Screenshot fra aarhuscharter.dk

Captain Yiannis
På dette andet efterårstilbud bliver du indkvarteret på Captain Yiannis i Ithaca, som har 3,5 stjerner. Det er et populært hotel i rolige omgivelser og med lækre værelser for ikke at tale om en smuk havudsigt over Vathi-bugten.

Hotellets beliggenhed kan du sagtens skrive hjem om. Du har kun 700 meter til den flotte havneby Vathi, som byder på en række gode restauranter, caféer og butikker.

På Captain Yiannis har du adgang til en række dejlige fællesarealer og en lækker solterrasse ved poolen, hvor du frit kan anvende stedets liggestol og parasoller. Desuden finder du overdækket spiseareal (hvor den inkluderede morgenmad nydes), pool/snack-bar og gratis WiFi.

Som nævnt har alle værelser på hotellet fin havudsigt (fra balkon eller terrasse) og desuden tv, elkedel, sikkerhedsboks, aircon og eget bad/toilet.

> LÆS MERE OG BOOK CHARTERREJSEN PÅ AARHUSCHARTER.DK