RejseSpion er gået på jagt. Jeg jagter gode tilbud på rejser i uge 42, så du kan få en god og billig eftersårsferie. Forvent derfor at jeg kommer til at præsentere en masse af disse helt frem til uge 42, men husk at det kan være en rigtig god idé at booke allerede nu. Priserne stiger og udbuddet falder, jo tættere vi kommer på uge 42.

Den første i rækken er dette fine tilbud på en efterårsferie i Litauen. Det er en kort tur til den lille storby Kaunas. Du får 4 nætter på 4-stjernet hotel og fly tur/retur fra København for kun 935.

Rejseperioden er fra den 17. – 21. oktober 2017.

Efterårsferie i Litauen

Efterårsferie i Litauen

Kaunas er den næststørste by i Litauen med lige omkring 300.000. Det gør den vel egentlig til en storby – men en hyggelig lille en af slagsen. Kaunas ligger lige der hvor floderne Neris og Nemanus mødes og er kendt for sin historiske og charmerende bymidte.

Best Western Santakos Hotel

TripAdvisor har jeg fundet det 4-stjernede Best Western Santakos Hotel til en rigtig fornuftig pris. Du får alle 4 nætter på hotellet (inklusiv morgenmad) for kun kr. 713 (per næse ved to personer).

BEMÆRK
Når du klikker videre til hotellet på TripAdvisor, skal du selv lige indtaste den korrekte periode – i dette tilfælde 17. – 21. oktober 2017.

Best Western Santakos Hotel - Kaunas i Litauen
Screenshot fra TripAdvisor
Hotellet ligger i kort afstand til seværdigheder som Vytautas Museum for Den Store Krig, Tadas Ivanauskas Zoologiske Museum, Kaunas Katedral og Kaunas Slot.

På hotellet har du blandt andet adgang til restaurant, sauna, bar/lounge og indendørs pool.

På værelset kan du nyde godt af f.eks. minibar, tv og gratis wifi.

TripAdvisor har hotellet fået Udmærkelsescertifikatet og en super flot rating på 4 af 5 fra tidligere gæster.

Vil du kigge nærmere på nærområdet, kan du bruge det interaktive kort herunder.

> BOOK HOTEL

Flybilletter til Kaunas i Litauen

Jeg har fundet billige flybilletter på momondo.dk. Du flyver tur/retur fra København for kun kr. 222.

Fly til Kaunas i Litauen i efterårsferien 2017
Screenshot fra momondo.dk

Vær opmærksom på at der fra lufthavnen i Kaunas til hotellet er cirka 15 kilometer. Du står selv for at arrangere transporten.

> BOOK FLYBILLETTER