I dag har jeg strikket en fin efterårsferie i Milano sammen til dig. Du får tre nætter på 3-stjernet hotel i hjertet af Milano og fly tur/retur fra København for kun kr. 1.371.

Rejseperioden er fra den 17. – 20. oktober 2017.

Efterårsferie i Milano

Efterårsferie i Milano

Milano er en spændende storby, som naturligvis først og fremmest er kendt for sin store modeindustri – og dermed også rigtig gode shoppingmuligheder (det bliver dyrt). Desuden vil du i det centrale Milano kunne opleve meget smuk arkitektur og gode museer. Endelig er byen også hjemsted for storklubberne A.C. Milan og Inter FC.

I oktober ligger dagstemperaturen på omkring 16 grader, så det lugter lidt af sommer.

Ibis Milano Centro

TripAdvisor har jeg fundet det 3-stjernede Ibis Milano Centro, der som navnet antyder, ligger centralt i storbyen. Du får alle tre nætter på hotellet for kun kr. 876 (per næse ved to personer).

BEMÆRK
Når du klikker videre til hotellet på TripAdvisor, skal du selv lige indtaste den korrekte periode – i dette tilfælde 17. – 20. oktober 2017.

Ibis Milano Centro - Milano i Italien
Screenshot fra TripAdvisor
Som nævnt ligger hotellet i hjertet af Milano tæt på seværdigheder som f.eks. Milano-katedralen, Piazza della Repubblica, Teatro alla Scala og Corso Como.

Hotellet har egen restaurant, bar/lounge, fitnesscenter, snackbar/deli og du kan gratis tilgå wifi på fællesarealer. På værelset har du også gratis wifi og faciliteter som tv, kaffemaskine og gratis aviser.

TripAdvisor har hotellet fået en fin rating på 3,5 af 5 fra tidligere gæster.

Kig dig lidt omkring i hotellets nærområde via det interaktive kort herunder.

> BOOK HOTEL

Flybilletter til Milano

Flybilletterne er fundet på momondo.dk til kun kr. 497 tur/retur. Du flyver med Ryanair fra København.

Fly fra København til Milano
Screenshot fra momondo.dk

Vær opmærksom på at flyveren lander i Bergamo lufthavnen. Herfra står du selv for transporten de cirka 50 kilometer til hotellet i Milano.

> BOOK FLYBILLETTER

Stemningsbilleder fra Milano

Milano i Italien

Milano i Italien

 

Naviglio Grande - Milano i Italien
Naviglio Grande