Oplev måske verdens største fodboldkamp mellem FC Barcelona og Real Madrid i den spanske pokalturnering, Copa del Rey. Kampen spilles onsdag den 6. februar kl. 21:00 på selveste Camp Nou.

Se verdensstjerner som Messi, Suarez, Coutinho, Ramos, Bale og mange flere. Du vil bo på et lækkert 3-stjernet hotel tæt på Camp Nou og du vil komme til/fra Barcelona med direkte fly fra København – alt dette til kun kr. 1.899.

 

Flybilletter til Barcelona

Jeg har fundet dette direkte fly fra København til Barcelona fra tirsdag den 5. februar til torsdag den 7. februar 2019 med Vueling til kun kr. 607.

Screenshot fra momondo.dk

I prisen er inkluderet en håndbagage på maks 10 kg (55x40x20 cm) samt en lille taske (35x20x20 cm).

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hvis du ønsker flere dage i Barcelona, så er der mulighed for det. For eksempel fra tirsdag den 5. februar til fredag den 8. februar til kr. 560 eller mandag den 4. februar til torsdag den 7. februar til kr. 818.

Hotel i Barcelona

Jeg har fundet dette 3-stjernede hotel med kun 600 meter til FC Barcelonas station, Camp Nou. Hotellet kan bl.a. tilbyde kaffebar/café, gratis wi-fi, lufthavnstransport (mod gebyr), udendørs pool, morgenmad (mod gebyr).

For kun kr. 626 (ved rejse for to personer) får du to nætter i et flot moderne værelse med stilet interiør. Værelset rummer gratis wi-fi, aircondition, TV med satellitkanaler, eget badeværelse, minibar, hårtørrer og meget mere.

Screenshot fra hotels.com

> BOOK HOTELLET PÅ HOTELS.COM

Fodboldbilletter

En El Clásico billet kan købes fra 89 € til 249 € (cirka kr. 666 til kr. 1.860). I denne samlede pakke, som jeg har lavet, har jeg valgt en billet til 89 €.

Hvis du ønsker lidt bedre pladser i forhold til prisen til kun 119 € (kr. 889), så vil jeg ud fra egne oplevelser på Camp Nou anbefale, at du køber billet til afsnittet, som er bag det nordlige mål på anden nederste tribune eller bag det sydlige mål på anden nederste tribune. Herfra sidder du ikke helt tæt på banen, men derimod lidt oppe, så du stadig kan opleve de store stjerner på tæt hold, samtidig med du får overblikket over hele banen og spillet.

> BOOK FODBOLDBILLETTERNE PÅ FCBARCELONA.COM

Transport til og fra lufthavnen i Barcelona

Som sagt så tilbyder hotellet lufthavnstransport, som vil koste kr. 245 tur/retur. Her skal du kontakte/skrive til hotellet, hvis det ønskes.

Jeg vil anbefale at tage metroen fra lufthavnen til hotellet. Fra lufthavnen (både fra terminal 1 og 2) der skal du tage metro linje L9 og derefter stå af på stationen, Collblanc, herfra er der 500 meter til hotellet. En billet koster omkring kr. 35 per vej.

Stemningsbilleder fra Barcelona