rejsetag

Det er december måned, og før vi ved af det, er det juleaften. Ved du ikke, hvad du skal give til dine kære i julegave? Og er gavebudgettet heller ikke kæmpestort? Så kan du med fordel kigge nærmere på Living-guides udvalg af rejser og oplevelser. Der er oplevelser i massevis, store som små, og uanset om det er en gave til din ven, din mor eller din kæreste, vil du helt sikkert kunne finde noget til deres smag.

Ferie med pool

 

Rejser

Living-guide tilbyder alle slags rejser. Du kan både vælge at tage på storbyferie, charterferie, skiferie eller kør-selv-ferie. Der er er masser af muligheder, og du kan booke både sted, fly, besøg på restauranter og seværdigheder på forhånd. Så skal du ikke skal planlægge så meget, når du først er afsted, men i stedet bare nyde rejsen! Living-guide forsøger altid på at finde både det bedste og det billigste. Måske vil en rejse overgå gavebudgettet, men så kan du overveje blot at købe en del af rejsen som for eksempel transporten, hotelopholdet eller en middag, når I er nået frem. Dermed har du ikke betalt hele rejsen, men den er stadig blevet planlagt, og du har givet en rigtig god gave. Hvis du gerne vil finde et billigere alternativ, kan det være en god ide at kigge på deres afbudsrejser. Der er nemlig ofte rigtig mange penge at spare. Der er tit en afbudsrejse til Tyrkiet eksempelvis, som også er et skønt og billigt land at besøge. Det kræver bare, at du jævnligt tjekker deres hjemmeside, så du kan være hurtig på tasterne og booke rejsen, når den kommer ud. Derudover skal du også kunne være en smule fleksibelt, da de fleste afbudsrejser typisk frigives 1-2 uger inden afrejse.

Afbudsrejser til Tyrkiet

Afslapning i Danmark

Hvis budgettet heller ikke rækker til en afbudsrejse, er der heldigvis også masser af gode muligheder for oplevelser herhjemme i Danmark. Du kan arrangere din egen charterferie med smagsoplevelser og ren afslapning. Hos Living-guide kan du også booke smagsoplevelser i alle afskygninger, såsom ginsmagninger, whiskeysmagninger eller forskellige madoplevelser. Der er noget at vælge imellem for enhver smag! Derudover tilbyder Living-guide eksempelvis også afslappende spaophold, romantiske weekendophold og guidede ture i Århus og København. Hvis du er glad for naturrige omgivelser, kan du også kombinere en smagsoplevelse med en aktivitet og eksempelvis fange østers i Limfjorden eller få vildmarks-gourmet i Mols Bjerge.

Fugleliv ved Limfjorden