rejsetag

Vil du gerne ud at rejse? Savner du varme, liv og spænding? Ønsker du at tage et sted hen, som ligger langt væk fra alt du kender? Så skal du tage til Zanzibar. Zanzibar er et attraktivt sted med hvide strande og krystalklart vand, og der er ingen tvivl om, at du ikke kommer til at fortryde det, hvis du booker en rejse til denne eksotiske destination.

Zanzibar i Tanzania

 

Zanzibar er en smuk juvel midt i havet, omgivet af strande, der ligger blandt de fineste i verden. Her kan du svømme, snorkle eller bare slappe af. Havet er fyldt med de smukkeste fisk og skønneste koraller. Er du heldig kan du se skildpadder, delfiner og meget andet spændende fra det varierede dyreliv.

Snorkling på Zanzibar i Tanzania

På Zanzibar finder du mange former for indkvartering, der spænder fra luksus strandhytter til eksklusive hoteller og elegante spa resorts eller mere primitive bungalows. Et er kendetegnet for dem alle – nemlig super venligt og hjælpsomt personale.

Krydderøen Zanzibar med den mørke fortid

Gå på opdagelse i de mange spændende krydderurter, peber, kardemomme og vanilje. På Zanzibar findes der flere forskellige krydderiplantager. Nogle er gemt godt inde i den frodige skov og er altid et besøg værd. Tidligere har øen faktisk været verdens suverænt største leverandør af kryddernelliker. Smag lokale retter og gå i de brostensbelagte gader i Stone Town. Her finder du de summende farverige markeder med fascinerende dufte og lokale smagsvarianter. Det er altså ikke uden grund, at Stone Town er på Unescos liste over verdensarvsliste. Her kan du også opleve et af de allerstørste turistmål, nemlig det tidligere slavemarked, der fortæller lidt om øens mere mørke side. For mange år siden var det centrum for slavehandel.

Strande i verdensklasse

Og så er der selvfølgelig Zanzibar strande: Perfekt til alle, der bare ønsker at nyde en rolig og luksuriøs strandferie – Zanzibar og dets yderlige øer er hjemsted for nogle af de fineste strande i Østafrika, såvel som du her finder en lang række af de allerbedste dykkersteder.

Mnemba Atoll på Zanzibar i Tanzania

Du kan f.eks. besøge det meget berømte Mnemba Atoll, der måler omkring 15 kvadratkilometer. Dette bevaringsværdige område er en magnet for dykkere og snorklere fra hele verden. Svøm i det krystalklare vand, der er kendte for sine mange forskellige fiskearter.

Få en unik oplevelse med din helt egen safari på Zanzibar. Helt sikkert en ferie du vil glædes og ikke mindst mindes i mange år i fremtiden.

Zafari på Zanzibar

Landet og kulturen, øens atmosfære og ikke mindst den meget venlige og imødekommende befolkningen, gør et stort indtryk på de fleste der besøger øen! Oplevelserne står i kø og venter kun på dig og dine rejsekammerater.