Nyd dejlige Alanya i Tyrkiet i en hel uge for kun kr. 1.441. Prisen inkluderer 4-stjernet all-inclusive hotel og flybilletter tur/retur fra København.

Rejseperioden er fra den 18. maj til den 25. maj 2019.

Kizil Kule - Alanya i Tyrkiet

 

Flybilletter til Alanya

Du har afgang fra Københavns Lufthavn lørdag den 18. maj og hjemrejse igen lørdag den 25. maj til kun kr. 699. Du sparer kr. 3.700 per flybillet.

Flybilletter fra København til Alanya i Tyrkiet
Screenshot fra travelmarket.dk

Du tager tidligt afsted fra København og har derfor rig mulighed for at nyde den første dag fuldt ud. Ved hjemrejsen vil du rejse fra Antalya kl. 12:55 og være i København kl. 15:40.

Da du flyver med Thomas Cook Airlines, er der en håndbagage på maks. 6 kg inkluderet i prisen. Hvis du ønsker at tilkøbe flere kg, kan det også lade sig gøre. Du kan for eksempel købe 14 kg indchecket bagage + 6 kg håndbagage til kr. 250 tur/retur.

Ønsker du mad ombord på flyet, kan det tilkøbes fra kr. 179 tur/retur. Ved denne pris får du ”Holiday Meal”, som er Spies’ mest populære måltid. Menuen kan f.eks. bestå af rejesalat til forret, kylling med rød pesto til hovedret og chokolademousse til dessert.

> BOOK FLYBILLETTERNE VIA TRAVELMARKET.DK

Hotel i Alanya

Du får dette 4-stjernede hotel med all-inclusive, Galaxy Beach Hotel, til kun kr. 742 (per næse ved to personer) for alle 7 overnatninger.

Galaxy Beach Hotel - Alanya i Tyrkiet
Screenshot fra momondo.dk

Galaxy Beach Hotel ligger ved sin egen private strand i Alanya. Hotellet besidder faciliteter som sauna og tyrkisk bad.

Hotellet har desuden egen udendørs pool med liggestole og parasoller, hvor du kan slappe af i det dejlige solskinsvejr. Er der yngre gæster med på ferien, så er der en børnepool og legeplads for dem.

Hvis du trænger til lidt aktivitet, så har du muligheden for at spille dart, billard, bordtennis eller træne i hotellets fitnesscenter.

Værelset ,du får tildelt, har aircondition, tv, minibar, eget badeværelse samt udsigt over poolen eller Middelhavet.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Hvis du ønsker lidt mere luksus, så vil jeg anbefale Kemal Bay Hotel. Det kan du få for kun kr. 1.180 (per næse ved to personer) for alle 7 overnatninger. Dette er ligeledes med all-inclusive.

Kemal Bay Hotel - Alanya i Tyrkiet
Screenshot fra momondo.dk

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Lufthavnstransport

Hotellet tilbyder transport til og fra lufthavnen. Så jeg vil klart anbefale, at du benytter dig af deres service og dermed nemt kan komme til og fra lufthavnen.

Stemningsbilleder fra Alanya