Jeg har fundet en virkelig billig charterrejse med Apollo. Du får en hel uge ved Durres Riviera i Albanien for kun kr. 998. Du bor på lækkert 4-stjernet resort og flyver tur/retur fra København.

Rejseperioden er fra den 18. maj til den 25. maj 2019.

Solferie i Albanien

 

Fly til Albanien

Du flyver fra Københavns Lufthavn lørdag den 18. maj kl. 13:50, hvor du vil lande i Albaniens hovedstad, Tirana, kl. 16:40. Herefter har du én uge i Albanien, hvor du kan nyde din ferie.

Du flyver fra Tirana lørdag den 25. maj kl. 17:40 og vil være i København igen kl. 20:30.

Du flyver med Braathens Regional Airlines og derved har du 8 kg håndbagage inkluderet.
Du har desuden mulighed for at tilkøbe 12 kg ekstra indchecket bagage til kun kr. 95 per person tur/retur.

Ønsker du mad ombord på flyrejsen, så kan det tilkøbes fra kr. 170 tur/retur per person.

> LÆS MERE OG BOOK REJSEN PÅ APOLLOREJSER.DK

Hotellet

Du skal bo på det 4-stjernede Fafa Grand Blue Resort. Dette resort er et Apollo Mondo Family hotel. Fafa Grand Blue Resort er et nybygget resort, som ligger i første række ud til en kilometer lang sandstrand. Resortet har 3 pools og 2 børnesektioner – der er hertil gratis solstole og parasoller ved både stranden og pool.

Fafa Grand Blue Resort
Screenshot fra apollorejser.dk

Dit værelse har minikøkken med køleskab og enkelt køkkenudstyr, så du har mulighed for madlavning. Der er aircondition, siddekrog og eget badeværelse og du har egen balkon. Man kan tilføje ekstra voksne eller børn til værelset og til samme pris.

I resortets restaurant serveres der varieret og sund mad og for ungerne findes der specialmenu. Der tilbydes underholdning efter middagen et par aftener om ugen.
Der er desuden en kaffe- og juicebaren, Mondo Café, hvor du kan købe kaffe, friskpresset juice og lokalt bagværk.

Der kan tilkøbes nedenstående og prisen er per person for hele opholdet.

  • Morgenmad: kr. 400
  • Halvpension: kr. 850
  • Helpension: kr. 1.150
  • All-inclusive: kr. 1.450

Hvis man har børn med på denne ferie, så er Fafa Grand Blue Resort et veloplagt sted. Resortet tilbyder et bredt aktivitetsprogram med børneklub og svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmeinstruktører.

Resortet tilbyder gratis fitness og fire gratis træningspas om dagen med skandinavisktalende instruktører. Du har yderligere mulighed for at leje cykel- og løbevogne. Der er desuden også spa med forskellige behandlinger som massage, manicure og pedicure mod betaling.

> LÆS MERE OG BOOK REJSEN PÅ APOLLOREJSER.DK

Transport til/fra lufthavnen

Når du rejser med Apollo rejser, har du mulighed for at benytte dig af deres lufthavnstransport. Dette koster  kr. 180 tur/retur per person.

Idet resortet er et ”Apollo Mondo Family Resorts” og man tilbyder transport, har du altid direkte transfer, det vil sige at transferbussen ved ankomst først standser ved dit hotel, og ved afrejse er hotellet sidste stop inden lufthavnen.

Hvis du ønsker at tage på nogle ture, f.eks. til hovestanden, Tirana, så er det en mulighed at leje din egen bil under hele ferien. Dette kan gøres for nogle få hundrede kroner (per næse ved to personer).

Lejebil i Albanien
Screenshot fra momondo.dk

Jeg vil som altid anbefale, at du læser lejebetingelserne igennem, inden du lejer bilen.

> TJEK LEJEBIL PÅ MOMONDO.DK