Gode gamle Gran Canaria i maj – ikke dårligt. Få lidt sol på din blege hud, inden sommeren for alvor starter. Du får en uge på 3-stjernet pool resort og fly tur/retur fra København for kun kr. 1.020.

Rejseperioden er fra den 15. maj til den 22. maj 2019.

Amadores bugten - Gran Canarie i Spanien

 

Flybilletter til Gran Canaria

Du har afgang fra Københavns Lufthavn onsdag den 15. maj og hjemrejse igen onsdag den 22. maj til kun kr. 299. Du sparer kr. 2.700 per flybillet.

Flybilletter fra København til Gran Canaria
Screenshot fra travelmarket.dk

Du tager tidligt afsted fra København lufthavn og har rig mulighed for at nyde den første dag fuldt ud. Ved hjemrejsen vil du rejse fra Gran Canaria kl. 14:55 og være i København kl. 21:05.

Da du flyver med Thomas Cook Airlines, er der en håndbagage på maks. 6 kg inkluderet i prisen. Hvis du ønsker at tilkøbe flere kg, kan det også lade sig gøre. Du kan for eksempel købe 14 kg indchecket bagage + 6 kg håndbagage til kr. 300 tur/retur.

Ønsker du mad ombord på flyet, kan det tilkøbes fra kr. 179 tur/retur. Ved denne pris får du ”Holiday Meal”, som er Spies’ mest populære måltid. Menuen kan f.eks. bestå af rejesalat til forret, kylling med rød pesto til hovedret og chokolademousse til dessert.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ TRAVELMARKET.DK

Hotel på Gran Canaria

Jeg har fundet dette lækre 3-stjernede resort, Cala Blanca By Diamond Resorts, til kun kr. 721 (per næse ved to personer) for alle 7 nætter.

Cala Blanca by Diamond Resorts - Gran Canaria
Screenshot fra momondo.dk

Resortet ligger kort afstand fra Taurito-stranden med sort sand. Der er udendørs pool, restaurant og sportsområde. Der er ligeledes adgang til fitnesscenter, spabad og sauna mod et gebyr. Der er yderligere døgnåben reception, billardbord, minimarked på resortet samt gratis wi-fi overalt.

Du får tildelt en studiolejlighed, som indeholder eget badeværelse med mulighed for badekar. Der er eget køkken med diverse køkkenudstyr, som køkkengrej, køleskab, ovn, mikroovn, brødrister og meget mere, så du har rig mulighed for egen madlavning.

Derudover er der siddekrog, hvor du kan slappe af samt spiseplads til middagene. Der er yderligere egen balkon med dertilhørende spiseplads.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Transport til/fra lufthavnen på Gran Canaria

Der er omkring 52 kilometer fra lufthavnen til hotellet.

Du har mulighed for at leje egen bil, når du er på Gran Canaria. Den kan du leje for under en halvtredser per person for hele opholdet. Dette er en god og billig mulighed for at komme nemt rundt både fra lufthavnen og på Gran Canaria samt ikke være afhængig af bus/taxi.

Billeje på Gran Canaria
Screenshot fra momondo.dk

> LÆS MERE OG LEJ BIL VIA MOMONDO.DK

 

Stemningsbilleder fra Gran Canaria