LAST MINUTE!

Bliv forkælet i en hel uge på Hurghada på 3-stjernet all-inclusive hotel for kun kr. 891. Prisen er inklusiv flybilletter fra København.

Rejseperioden er fra den 9. maj til den 16. maj 2019.

Hurghada i Egypten

Dette superlækre og billige tilbud er til de hurtige, som er klar til at rejse med det samme samt trænger til en ferie med sol, pool, strand, all-inclusive og meget mere. Du kan forvente at temperaturen er på minimum 28 grader med fuld sol – så husk solcremen!

Flybilletter til Hurghada

travelmarket.dk fundet denne billige flyrejse med Spies fra Københavns Lufthavn til Hurghada fra torsdag den 9. maj til torsdag den 16. maj til kun kr. 299.

Flybilletter fra København til Hurghada - Egypten
Screenshot fra travelmarket.dk

Du flyver fra København kl. 07:40 og har derved allerede en halv dag på ankomstdagen. Du flyver fra Hurghada kl. 13:45 og skal derved ikke stresse og skynde dig afsted på rejsedagen. Du sparer hele kr. 3.400 per flybillet!

Da du flyver med JetTime, er der en håndbagage på maks. 5 kg inkluderet i prisen. Hvis du ønsker at tilkøbe flere kg kan det også lade sig gøre. Du kan for eksempel købe 15 kg indchecket bagage + 5 kg håndbagage til kr. 300 tur/retur.

Ønsker du mad ombord på flyet, kan det tilkøbes fra kr. 169 tur/retur. Ved denne pris får du ”Holiday Meal”, som er Spies’ mest populære måltid. Menuen kan f.eks. bestå af rejesalat til forret, kylling med rød pesto til hovedret og chokolademousse til dessert.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ TRAVELMARKET.DK

Hotel i Hurghada

Dette 3-stjernede hotel, Empire Hotel, kan du få for billige penge. Du får 7 nætter på hotellet med all-inclusive til kun kr. 592 (per næse ved to personer).

Empire Hotel - Hurghada i Egypten
Screenshot fra momondo.dk

Hotellet har egen udendørs pool med liggestole og parasoller. Hotellet har egen strand blot 350 meter fra ejendommen. Der er derudover motionscenter med boblebad og sauna. Der er dertil butikker på hotellet, som sælger souvenirs og smykker.

Dit værelse indeholder aircondition, tv, eget badeværelse, køleskab, værdiboks, egen balkon med udsigt udover byen eller poolen og mere til.

Når du kommer ind på momondo.dk og kommer videre til Amoma, hvor du skal bestille hotellet, så skal du scrolle lidt ned for at finde tilbuddet med ”Alt inkluderet”.

> LÆS MERE OM HOTELLET OG BOOK PÅ MOMONDO.DK

Lufthavnstransport

Idet du rejser med Spies, så tilbydes der lufthavnstransport. Dette kan købes for kr. 220 tur/retur fra lufthavnen.

Der er 14 kilometer fra lufthavnen til hotellet og derved har du også muligheden for at ”fange” en taxa i lufthavnen og blive kørt til hotellet – dette burde ikke være alt for dyrt.

Stemningsbilleder fra Hurghada