I dag har jeg fundet et rigtig godt rejsetilbud til Dubai. Hvis du selv kombinerer fly og hotel får du 7 dage i Dubai i ungernes efterårsferie (uge 42) til kun kr. 2.425.

Rejseperioden er fra den 13. – 20. oktober 2019.

Fly til Dubai

Lige nu findes der mange billige flybilletter til Dubai fra både København og Billund. De billige flybilletter kan findes fra februar 2019 og helt ind i år 2020 på skyscanner.dk. Dette billige fly har jeg fundet i børnenes efterårsferie – uge 42 – til kun kr. 1.579 per person tur/retur.

Screenshot fra skyscanner.dk

Turen er fra søndag den 13. oktober til søndag den 20. oktober. Du flyver med UIA, Ukraine International Airlines, hvor du på begge veje har en mellemlanding i Kiev. I Kievs lufthavn har du muligheden for at strække benene, inden turen går videre til Dubai.

Når du flyver med UIA, er der inkluderet en håndbagage (40 x 55 x 20) med maks 7 kg. Hvis der ønskes flere kg, kan det tilkøbes.

Transport til og fra lufthavnen
Da du ankommer om natten, er metroen lukket og jeg vil derfor anbefale at tage en taxa til hotellet. Det koster omkring 30 kroner. Jeg vil ellers anbefale at tage metroen rundt i Dubai. Der er kun to linjer – rød og grøn – så det er bestemt nemt at benytte.

> BOOK FLY TIL DUBAI

Hotel i Dubai

Dubai er fyldt med et hav af hoteller i alle prisklasser. Jeg har på trivago.dk fundet dette dejlige 3-stjernede hotel med meget gode anmeldelser (8/10). Du får 5 nætter for kun kr. 846 (ved to personer)

Screenshot fra trivago.dk

Hotellet, Al Sarab Hotel, ligger med under 400 meter til nærmeste metrostation samt 10 minutters kørsel fra lufthavnen i bil/direkte metro. Hotellet er tæt på populære vartegn som bl.a. Twin Towers Shopping Centre og The Floating Bridge samt steder som Burj Khalifa, Gold Souk, Spice Souk, Burj Al Arab og Palm Jumeirah.

Værelset består af en behagelig seng og et flot badeværelse. Yderligere har værelset et lækkert LCD-TV, kabel-tv, roomservice, aircondition, minibar, badekåber, pengeboks samt mulighed for at lave kaffe/te.

På hotellet er der mulighed for at benytte sig af deres udendørs pool, gratis wi-fi, restaurant, bar/lounge. Hvis der ønskes spa, kan hotellet også tilbyde dette. Her kan man få massage, manicure/pedicure og ansigtsbehandlinger.

Idet flyet fra København lander mellem den 13. og 14. i Dubai, har jeg valgt at anbefale booking af dette hotel fra den 14. til den 19., da du ligeledes flyver mellem den 19. og 20. og derved kan spare lidt penge ved at droppe den sidste overnatning på hotellet.

Bemærk
På hotellet vil du blive bedt om at betale et depositum på AED 500,00 per ophold + et turistgebyr på AED 10,00 per nat.

Par, der ønsker at dele værelse, skal fremvise vielsesattest. 

> BOOK HOTEL I DUBAI

Stemningsbilleder fra Dubai