Hvis du er hurtig, kan du snuppe en billig ferie på den græske ferieø Karpathos i Dodekaneserne. Du får en hel uge på hotel for kun kr. 782. Inkluderer flybilletter tur/retur fra København.

Rejseperioden er fra den 15. maj til den 22. maj 2019.

Finiki havn - Karpathos i Grækenland

 

Flybilletter til Karpathos i Grækenland

I dag har jeg vha. travelmarket.dk fundet denne billige flyrejse med Spies fra Københavns Lufthavn til Karpathos fra onsdag den 15. maj til onsdag den 22. maj til kun kr. 299.

Flybilletter fra København til Karpathos i Grækenland
Screenshot fra travelmarket.dk

Du flyver fra Københavns Lufthavn kl. 07:05 og har derved allerede en halv dag på ankomstdagen. Du flyver fra Karpathos kl. 12:40 og skal derved ikke stresse og skynde dig afsted på rejsedagen. Du sparer hele kr. 2.800 per flybillet!

Da du flyver med JetTime, er der en håndbagage på maks. 5 kg inkluderet i prisen. Hvis du ønsker at tilkøbe flere kg, kan det også lade sig gøre. Du kan for eksempel købe 15 kg indchecket bagage + 5 kg håndbagage til kr. 250 tur/retur.

Ønsker du mad ombord på flyet, kan det tilkøbes fra kr. 169 tur/retur. Ved denne pris får du ”Holiday Meal”, som er Spies’ mest populære måltid. Menuen kan f.eks. bestå af rejesalat til forret, kylling med rød pesto til hovedret og chokolademousse til dessert.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ TRAVELMARKET.DK

Hotel på Karpathos

Dette hotel, Alpha Studios, ligger blot 50 meter fra havet. Du får dette til kun kr. 483 (per næse ved to personer) for alle 7 overnatninger.

Alpha Studios - Karpathos i Grækenland
Screenshot fra trivago.dk

Hotellet har udsigt udover Det Ægæiske Hav, hvor du kan nyde den flotte solnedgang. Derudover er der en terrasse med havudsigt samt gratis wi-fi.

Du har mulighed for at finde restaurant og butikker på Arkasa-pladsen, som er tæt på hotellet. Du har som sagt kort til nærmeste strand og ligeledes til lufthavnen. Der tilbydes gratis parkering på stedet, hvis man har lejebil.

Studiolejlighederne har tekøkken med tilhørende kogeplader, køleskab, kedel og køkkengrej til madlavning. Du har eget badeværelse med bruser. Du får en gratis sodavand ved ankomst.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ TRIVAGO.DK

Transport til/fra lufthavnen på Karpathos

Når du bor på Alpha Studios, tilbydes der lufthavnstransport. Jeg vil anbefale, at du kontakter hotellet ved booking.

En anden mulighed er at leje bil. Du kan f.eks. leje en Suzuki Celerio eller lignende for kun kr. 309 (per næse ved to personer) for hele ferien.

Lejebil på Karpathos i Grækenland
Screenshot fra momondo.dk

Der er flere ting inkluderet i denne pris – f.eks. tyverisikring, afbestilling, kollisionsskadedækning og tredjemandsansvar. Jeg vil som altid råde til, at du læser betingelserne igennem inden booking.

> LÆS MERE OG BOOK LEJEBIL PÅ MOMONDO.DK

 

Stemningsbilleder fra Karpathos i Grækenland