Få en hel uges ferie på Korfu i Grækenland for kun kr. 886. Prisen inkluderer 3-stjernet poolhotel og fly tur/retur fra København.

Rejseperioden er fra den 26. maj til den 2. juni 2019.

Korfu by - Grækenland

 

Jeanette har ønsket at få RejseSpions gratis og uforpligtende rejseforslag. Hun og hendes rejsepartnere har et stort ønske om at komme på en uges ferie sydpå. De ønsker afrejse i slutningen af maj. Se herunder hvad vi har fundet til Jeanette.

> Lad os også finde din næste rejse

 

Flybilletter til Korfu

Du har afgang fra Københavns Lufthavn søndag den 26. maj og hjemrejse igen søndag den 2. juni til kun kr. 299 per næse. Du sparer kr. 2.200 per flybillet.

Flybilletter fra København til Korfu i Grækenland
Screenshot fra travelmarket.dk

Du tager afsted fra Københavns Lufthavn kl. 17:15 og lander på Korfu kl. 21:00.
Ved hjemrejsen vil du rejse fra Korfu den 2. juni kl. 22:05 og være i København den 3. juni kl. 00:05.

Da du flyver med Thomas Cook Airlines, er der en håndbagage på maks. 6 kg inkluderet i prisen. Hvis du ønsker at tilkøbe flere kg, kan det også lade sig gøre. Du kan for eksempel købe 14 kg indchecket bagage + 6 kg håndbagage til kr. 250 tur/retur.

Ønsker du mad ombord på flyet kan det tilkøbes fra kr. 179 tur/retur. Ved denne pris får du ”Holiday Meal”, som er Spies’ mest populære måltid. Menuen kan f.eks. bestå af rejesalat til forret, kylling med rød pesto til hovedret og chokolademousse til dessert.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ TRAVELMARKET.DK

Hotel på Korfu

Jeg har fundet dette dejlige 3-stjernede hotel, Olive Grove Resort, på Korfu. Dette kan du få for kun kr. 587 (per næse ved to personer) for alle 7 nætter.

Olive Grove Resort - Korfu i Grækenland
Screenshot fra momondo.dk

Hotellet har egen udendørs pool med parasoller og liggestole, som frit kan benyttes af hotellets gæster. Der er gratis wi-fi i ferieboligerne og på fællesområderne.

Der er desuden mulighed for at spille billard på hotellet. Hvis du lejer bil på Korfu, tilbyder hotellet gratis parkering på ejendommen.

Hotellet ligger blot 200 meter fra nærmeste strand samt kun 250 meter fra nærmeste supermarked. Der er lidt under én kilometer til Kavos, som er en lidt større by, hvor du blandt andet finder restauranter.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Lufthavnstransport

Hotellet oplyser, at de arrangerer lufthavnstransport. Hvis du ønsker dette, så jeg vil anbefale, at du skriver til dem ved booking.

En anden mulighed er at leje egen bil. Dette kan gøres for kun kr. 291 (per næse ved to personer).

Lejebil på Korfu i Grækenland
Screenshot fra momondo.dk

Jeg vil som altid anbefale, at du læser lejebetingelserne igennem, inden du lejer bilen.

> BOOK LEJEBIL PÅ MOMONDO.DK

 

Stemningsbilleder fra Korfu