I dag har jeg fundet et rigtig godt rejsetilbud til fantastiske Krabi i Thailand. Du får hele 7 overnatninger på 3-stjernet hotel og fly tur/retur fra København for kun kr. 3.299.

Rejseperioden er fra den 26. november til den 4. december 2019.

Poda øen - Krabi i Thailand

 

Flybilletter til Krabi i Thailand

Jeg har fundet billige flybilletter (Norwegian) fra Københavns Lufthavn til Krabi lufthavn i Thailand. Du flyver tur/retur med direkte fly for kun kr. 2.803.

Rejseperioden er fra tirsdag den 26. november til onsdag den 4. december.

Fly fra København til Krabi i Thailand
Screenshot fra momondo.dk

Der er afgang fra Københavns Lufthavn kl. 18:30 og du lander dagen efter i Krabi kl. 11:10 og sparer derved første nat, da du sover på flyet. Herefter har du én uge, hvor du kan nyde din ferie.

Hjemrejsen er som nævnt onsdag den 4. december, hvor du flyver fra Krabi kl. 13:20 og lander i København kl. 19:10. Du kan altid forlænge din rejseperiode, hvis du ønsker dette.

Når du flyver med Norwegian, har du én gratis håndbagage på 10 kg. Hvis du ønsker ekstra bagage, så kan det tilkøbes for kr. 280 per vej per næse.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Krabi

Jeg har fundet dette 3-stjernede hotel, Seashell Resort Krabi, som ligger tæt på strand. Dette kan du få med alle 7 overnatninger for kun kr. 496 (per næse ved to personer).

Bemærk at opholdet er fra onsdag den 27. november til onsdag den 4. december, da du har første overnatning på flyet.

Seashell Resort Krabi - Thailand
Screenshot fra momondo.dk

Hotellet ligger blot 200 meter fra nærmeste strand, hvor du har rig mulighed for at svømme. Hvis du ikke ønsker at benytte stranden, så har hotellet sin egen udendørspool med parasoller og liggestole.

Der er derudover restaurant på stedet og gratis wi-fi.

Der er døgnåben reception og gratis parkering på hotellet samt mulighed for at deltage i diverse aktiviteter på hotellet eller i lokalområdet. Der er desuden mulighed for at tilkøbe morgenmad, når du booker opholdet.

Dit værelse har aircondition, egen balkon og tv. Der er mulighed for at lave egen te/kaffe. Der er desuden eget badeværelse samt mere til.

> BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Lufthavnstransport

Hotellet oplyser, at de tilbyder lufthavnstransport. Dette koster omkring  kr.162 tur/retur (per næse ved to personer).

Hvis du ønsker at benytte dig af dette, vil anbefale, at du kontakter hotellet ved booking af opholdet.

Stemningsbilleder fra Krabi