Nyd livet på den populære græske ferieø Kreta i maj til kun kr. 872. Prisen inkluderer hotel og direkte tur/retur flybilletter fra København.

Rejseperioden er fra den 23. maj til den 31. maj 2019.

Elafonissi stranden - Kreta i Grækenland

 

Flybilletter til Chania på Kreta

Du har afgang fra Københavns Lufthavn torsdag den 23. maj og hjemrejse igen fredag den 31. maj til kun kr. 399. Du sparer kr. 2.500 per flybillet.

Flybilletter fra København til Chania på Kreta
Screenshot fra travelmarket.dk

Du tager tidligt afsted fra Københavns Lufthavn og har derfor rig mulighed for at nyde den første dag fuldt ud. Ved hjemrejsen vil du rejse fra Kreta den 31. maj kl. 00:05 og være i København kl. 02:40.

Da du flyver med Thomas Cook Airlines, er der en håndbagage på maks. 6 kg inkluderet i prisen. Hvis du ønsker at tilkøbe flere kg, kan det også lade sig gøre. Du kan for eksempel købe 14 kg indchecket bagage + 6 kg håndbagage til kr. 250 tur/retur.

Ønsker du mad ombord på flyet, kan det tilkøbes fra kr. 179 tur/retur. Ved denne pris får du ”Holiday Meal”, som er Spies’ mest populære måltid. Menuen kan f.eks. bestå af rejesalat til forret, kylling med rød pesto til hovedret og chokolademousse til dessert.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ TRAVELMARKET.DK

Hotel på Kreta

Dette dejlige hotel får du for kun kr. 473 (per næse ved to personer) for alle 7 nætter.

Futura Hotel - Kreta i Grækenland
Screenshot fra momondo.dk

Futura Hotel ligger blot 200 meter fra Malemes maleriske strandpromenade med smuk udsigt over havet.

Du kan tilbringe og nyde dagen samt slikke solen omkring poolen, hvor du kan anvende liggestolene helt gratis.

Hvis du ønsker at få pulsen op, så kan du dyrke lidt motion i hotellets fitnesscenter. Hvis du vil prøve kræfter med vandski, så kan dette prøves ved stranden.

Der er også kort afstand til en række forskellige spisesteder og butikker. Du har 600 meter til nærmeste supermarked og der er også et lille foodmarked på hotellet. Du har kun 18 kilometer ind til Chania by. Forvent at nyde det hele i omkring 25 grader.

Denne rummelige lejlighed har køkken, TV, eget badeværelse samt hårtørrer. Du har et lille køkken med kogeplader, køkkengrej og spiseplads og derved rig mulighed for at lave din egen mad. Lejligheden åbner ud til en have med havemøbler. Der tilbydes aircondition.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Lufthavnstransport

Der er 35 kilometer fra lufthavnen til hotellet. Du har mulighed for at tage taxa frem og tilbage.

Du har også mulighed for at leje egen bil, når du er på Kreta. Dette kan du gøre for kun kr. 243 per person for hele opholdet (ved to personer).

Lejebil på Kreta - Grækenland
Screenshot fra momondo.dk

Jeg vil som altid anbefale, at du læser lejebetingelserne igennem, inden du lejer bilen.

> BOOK LEJEBILEN PÅ MOMONDO.DK

 

Stemningsbilleder fra Kreta