1.410 kroner. Det er prisen for en uges ferie på den populære portugisiske ø Madeira. Til prisen bliver du indkvarteret på 3-stjernet hotel og flyver tur/retur fra København.

Rejseperioden er fra den 20. maj til den 27. maj 2019.

Camara de Lobos - Madeira i Portugal

Flybilletter til Madeira

Du har afgang fra Københavns Lufthavn mandag den 20. maj og hjemrejse igen mandag den 27. maj til kun kr. 299. Du sparer kr. 2.900 per flybillet.

Flybilletter fra København til Madeira (Portugal)
Screenshot fra travelmarket.dk

Du tager tidligt afsted fra København og har derfor rig mulighed for at nyde den første dag fuldt ud. Ved hjemrejsen vil du rejse fra Madeira kl. 12:05 og være i København kl. 17:50.

Da du flyver med Thomas Cook Airlines, er der en håndbagage på maks. 6 kg inkluderet i prisen. Hvis du ønsker at tilkøbe flere kg, kan det også lade sig gøre. Du kan for eksempel købe 14 kg indchecket bagage + 6 kg håndbagage til kr. 300 tur/retur.

Ønsker du mad ombord på flyet, kan det tilkøbes fra kr. 179 tur/retur. Ved denne pris får du ”Holiday Meal”, som er Spies’ mest populære måltid. Menuen kan f.eks. bestå af rejesalat til forret, kylling med rød pesto til hovedret og chokolademousse til dessert.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ TRAVELMARKET.DK

Hotel på Madeira

momondo.dk har jeg fundet et dejligt 3-stjernet hotel til kun kr. 1.111 (per næse ved to personer) for alle 7 overnatninger.

Dorisol Mimosa - Madeira i Portugal
Screenshot fra momondo.dk

Hotellet ligger super godt med kun 500 meter til havet og kort afstand til Funchal, som er den største by på Madeira

Hotellet har både inden- og udendørs pool. Derudover har Dorisol Mimosa Hotel en udendørs tennisbane, billardbord, dart, bordtennis, træningscenter, et spabad og du har mulighed for at nyde massage (mod gebyr).

Hotellet har derudover bl.a. en restaurant og en kaffebar/café. Du kan slappe af med en drink på en af hotellets barer og der er gratis wi-fi på fællesområder.

Du får tildelt et moderne soveværelse med eget badeværelse. Værelset har satellit-tv og skrivebord. Der er fuldt udstyret tekøkken med mikroovn og køkkenredskaber til madlavning. Der er balkon med udsigt over havet, Funchal-bugten eller haven og poolen.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Transport til/fra lufthavnen på Madeira

Hotellet ligger som sagt tæt på Funchal. Jeg vil derfor anbefale at tage lufthavnsbussen, som går fra lufthavnen til Funchal. Her skal du stå af ved ”Hotel Girassol” og derfra er der kun 350 meter til hotellet.

En billet koster 4 euro og turen tager omkring 40 minutter.

Stemningsbilleder fra Madeira