Snup en uges ferie i maj på solskinsøen Mallorca for kun kr. 1.375. Prisen inkluderer hotel og fly tur/retur fra Billund.

Rejseperioden er fra den 18. maj til den 25. maj 2019.

Valldemossa- Mallorca i Spanien

Flybilletter til Mallorca

Du har afgang fra Billund Lufthavn lørdag den 18. maj og hjemrejse igen lørdag den 25. maj til kun kr. 299. Du sparer 3.100 kr. per flybillet.

Flybilletter fra Billund til Mallorca
Screenshot fra travelmarket.dk

Du tager tidligt afsted fra Billund Lufthavn og har rig mulighed for at nyde den første dag fuldt ud. Ved hjemrejsen vil du rejse fra Mallorca kl. 11:20 og være i Billund kl. 14:15.

Da du flyver med Thomas Cook Airlines, er der en håndbagage på maks. 6 kg inkluderet i prisen. Hvis du ønsker at tilkøbe flere kg. kan det også lade sig gøre. Du kan for eksempel købe 14 kg indchecket bagage + 6 kg håndbagage til kr. 250 tur/retur.

Ønsker du mad ombord på flyet, kan det tilkøbes fra kr. 179 tur/retur. Ved denne pris får du ”Holiday Meal”, som er Spies’ mest populære måltid. Menuen kan f.eks. bestå af rejesalat til forret, kylling med rød pesto til hovedret og chokolademousse til dessert.

> BOOK FLYBILLETTERNE VIA TRAVELMARKET.DK

Hotel på Mallorca

Det 3-stjernede hotel Blue Sea Es Bolero får du for kun kr. 1.075 (per næse ved to personer) for alle 7 overnatninger.

Blue Sea es Bolero
Screenshot fra momondo.dk

Blue Sea Es Bolero ligger blot 300 meter fra Mallorcas kyst og områdets fantastiske strande.

Hotellet har et 4-stjernet søskende hotel ved navn, Blue Sea Club Martha’s. Her kan du benytte dig af alle aktiviteter som tennis, basketball og meget mere. Du kan ligeledes slappe af i en af de tre pools både inden- og udendørs eller deltage i underholdningsprogrammet.

Om aftenen er der mulighed diskotek efter et sundt buffetmåltid eller en velsmagende pizza. Børnene kan more sig og få nye venner i deres poolen.

Lejligheden skal du skal bo i har en stor terrasse, 1 soveværelse samt rummelig opholdsstue med 2 sovesofaer, satellit-tv og spisebord. Der er tekøkken med elkomfur og køleskab. Der er desuden aircondition og eget badeværelse.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Transport til/fra lufthavnen

Hvis du bare ønsker transport til/fra lufthavnen, så vil jeg anbefale at henvende dig til hotellet, da de tilbyder lufthavnstransport.

Stemningsbilleder fra Mallorca