Jeg har fundet denne tur til Mallorca til Heidi fra Nykøbing Falster. Du får en uge på 3-stjernet lejlighedshotel med pool og morgenmad til kun kr. 2.024 (ved 7 personer). Prisen er inklusiv flybilletter fra København.

Rejseperioden er fra den 17. september til den 24. september 2019.

Cala Fornells - Mallorca i Spanien

 

Heidi fra Nykøbing Falster har benyttet sig af RejseSpions gratis og uforpligtende service til at finde et godt rejsetilbud.

Heidi – og hendes seks rejsepartnere – har et stort ønske om at komme til Mallorca i Spanien. De ønsker flybilletter fra København til Mallorca i uge 38 eller 39 samt lejlighedshotel med morgenmad. Vores forslag til Heidi kan ses herunder.

> Lad os også finde din næste rejse

 

Flybilletter til Mallorca

Jeg har fundet disse flybilletter fra Københavns Lufthavn til Mallorca. Rejseperioden er fra tirsdag den 17. september til tirsdag den 24. september. Du får tur/retur flybilletter til kun kr. 993 per person.

Flybilletter fra København til Mallorca
Screenshot fra momondo.dk

Både på udrejse og hjemrejse er der forholdsvis tidlig afgang fra lufthavnen.

Hvis du ønsker lidt senere afgange, så kan du komme afsted fra København kl. 08:50 og lande på Mallorca kl. 11:50. Fra Mallorca kan du også vælge at rejse kl. 12:30 og lande i København kl. 15:30. Hvis du ønsker at benytte dig af de lidt senere afgange, så koster det lidt ekstra per person.

Når du flyver med Norwegian, rejser du som udgangspunkt på LowFare, hvor du har én gratis håndbagage på 10 kg inkluderet. Hertil kan der tilkøbes indchecket bagage på 20 kg, sædereservation og mere til.

Hvis du regner med at tilkøbe alle disse ting, så vil jeg klart anbefale, at du opgraderer til LowFare+, da du derved har inkluderet én gratis håndbage på 10 kg, én gratis indchecket bagage på 20 kg samt gratis sædereservation. LowFare+ koster kun kr. 200 per vej og du sparer derved kr. 115 sammenlignet med køb af det inkluderede i LowFare+ separat.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel på Mallorca

Jeg har fundet dette 3-stjernende lejlighedshotel med pool og med morgenmad inkluderet. Man får én 3-værelses lejlighed med morgenmad til kun 1.031 kr. for 7 nætter per person, hvis man rejser 7 mennesker afsted.

Apartamentos Playa Ferrera - Mallorca i Spanien
Screenshot fra travel-market.net

Hvis man ønsker at have halvpension inkluderet, så kan man få det for kun kr. 76 ekstra per dag per person, hvis man rejser 7 mennesker afsted.

Lejlighedshotellet ligger i kort afstand til nærmeste strand. Hotellets byder på udendørspool med parasoller og liggestole, dejlig flot have, buffetrestaurant samt billard og bordtennis. Der er bar samt snackbar, hvis man ønsker en lille forfriskning.

Du har mulighed for at cykeludlejning på stedet. Der er desuden mulighed for at gæsterne jan benytte sig af gratis offentlig parkering i nærheden af hotellet.

Der er desuden et supermarked på selve ejendommen, så her har du mulighed for at købe lidt forskellige ting. Derudover ligger der en større SPAR butik kun 300 meter fra hotellet, hvor du ligeledes kan købe diverse ting til madlavning eller andet. Hotellet ligger mindre end 5 minutters gang fra butikker, barer samt restauranter i Cala d’Or.

Din 3-værelses lejlighed med plads til 8 personer indeholder stue med sofa og spiseplads. Der er eget køkken med ovn, køleskab, køkkengrej osv., så der er rig mulighed for madlavning. Der er som lejligheden hentyder 3 soveværelser, egen terrasse med spise-/siddeplads, wi-fi (3€ om dagen), aircondition, badeværelse og mere til.

Hvis du benytter dig af andre rejsedatoer end den 17. til 24. september, så vil jeg ligeledes anbefale dette hotel (til næsten samme pris).

> LÆS MERE OG BOOK PÅ TRAVEL-MARKET.NET

 

Stemningsbilleder fra Mallorca