Til de hurtige er der en billig rejse til spaniens vel nok mest populære ferieø – Mallorca.

Du får en uge på lækkert lejlighedshotel for kun kr. 864. Og så er det endda inklusiv lejebil og flybilletter tur/retur fra Købehavn.

Rejseperioden er fra den 21. maj til den 28. maj 2019.

Cala Figuera - Mallorca i Spanien

 

Flybilletter til Mallorca

Du har afgang fra Københavns Lufthavn nu her på tirsdag den 21. maj og hjemrejse igen tirsdag den 28. maj til kun kr. 149. Du sparer kr. 3.050 per flybillet.

Flybilletter fra København til Mallorca
Screenshot fra travelmarket.dk

Du tager tidligt afsted fra Københavns Lufthavn og har derfor rig mulighed for at nyde den første dag fuldt ud på destinationen. Ved hjemrejsen vil du rejse fra Mallorca kl. 12:10 og være i København kl. 15:05.

Da du flyver med Thomas Cook Airlines, er der en håndbagage på maks. 6 kg inkluderet i prisen. Hvis du ønsker at tilkøbe flere kg, kan det også lade sig gøre. Du kan for eksempel købe 14 kg indchecket bagage + 6 kg håndbagage til kr. 250 tur/retur.

Ønsker du mad ombord på flyet, kan det tilkøbes fra kr. 179 tur/retur. Ved denne pris får du ”Holiday Meal”, som er Spies’ mest populære måltid. Menuen kan f.eks. bestå af rejesalat til forret, kylling med rød pesto til hovedret og chokolademousse til dessert.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ TRAVELMARKET.DK

Lejlighedshotel på Mallorca

Jeg har fundet dette lejlighedshotel, Club Sa Coma, på Mallorca til billige penge. Du får det til kun kr. 704 (per næse ved to personer) for alle 7 nætter.

Apartamentos Club Sa Coma - Mallorca i Spanien
Screenshot fra momondo.dk

Club Sa Coma ligger blot 5 minutters gang fra Sa Coma strand. Du har kun 250 meter til nærmeste SPAR supermarked og derved rig mulighed for at handle ind. Der er desuden en Safari zoo kun 1,5 kilometer fra hotellet.

Hotellet har egen pool, hvor der er gratis liggestole og parasoller. Der er adskillige restauranter i nærheden af hotellet. Der tilbydes cykeludlejning tæt på hotellet. Der er desuden gratis parkering. Hotellet ligger 69 kilometer fra Mallorca Airport.

Du får tildelt en lejlighed med et soveværelse samt opholdsstue med spiseplads, sovesofaer og tv. Du har et lille køkken med kogeplader, køleskab og køkkengrej og derved mulighed for egen madlavning. Der er yderligere eget badeværelse samt egen balkon.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Et alternativt hotel kunne være Pierre & Vacances Mallorca Deya. Det får du til kun kr. 862 (per næse ved to personer) for alle 7 overnatninger.

Pierre & Vacances Mallorca Deya
Screenshot fra momondo.dk

Hotellet ligger blot 100 meter fra stranden samt kun 15 kilometer fra Palma.

Din lejlighed indeholder ligeledes et soveværelse samt en opholdsstue med sofa, tv, spiseplads og køkken med dertilhørende køkkenudstyr. Der er naturligvis også eget badeværelse.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Lufthavnstransport

Idet hotellet ligger 68 kilometer fra lufthavnen, er det måske relevant at leje egen bil, når du er på Mallorca. Derved kan du nemt komme til/fra hotellet og rundt på øen.

Det kan gøres meget billigt! Du kan leje en bil for hele perioden for kun kr. 11 (per næse ved to personer).

Billeje på Mallorca
Screenshot fra momondo.dk

Jeg vil som altid anbefale, at du læser lejebetingelserne igennem, inden du lejer bilen.

> LÆS MERE OG BOOK LEJEBIL PÅ MOMONDO.DK

 

Stemningsbilleder fra Mallorca