Dette er en ultimativ once in a lifetime rejse. Du vil opleve noget af det ypperste og smukkeste, som er på denne klode. Du vil bo i en villa på åbent hav med egen private pool.

Du får 7 dage i Paradis på Maldiverne inkl. Over Water Sunset-villa med privat pool, alle fly og hotel for kun kr. 11.511.

Rejseperioden er fra den 11. marts – 18. marts 2019.

Hvid sandstrand og krystalklart hav på Maldiverne

 

Forfatteren af dette rejsetilbud har selv oplevet Maldiverne med sin kæreste. Læs om deres fantastiske tur i dette blogindlæg og nyd de smukke billeder.

 

Flybilletter fra København til Malé på Maldiverne

Jeg har fundet dette fly fra København til Malé International Airport, Hulhumale, Maldiverne, med mellemlanding i Moskva til kun kr. 4.719.

Flybilletterne er fundet på flysøgemaskinen momondo.dk.

Flybilletter fra København til Maldiverne
Screenshot fra momondo.dk

Du flyver med Russian Airlines, hvor er der 23 kg indchecket bagage og 10 kg håndbagage inkluderet. Flyet letter fra København mandag den 11. marts kl. 12:55 og lander på Maldiverne næste morgen kl. 09:35.

Herefter har du 7 dage på Maldiverne, inden turen gør hjem mandag den 18. marts, hvor du flyver fra Malé kl. 11:15 og er i København kl. 21:30.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Hulhumale på Maldiverne

Jeg har fundet dette 3½* hotel på lufthavnsøen, Hulhumale, til kun kr. 390 per person (ved to personer) for tre nætter.

Express Inn - Hotel på Maldiverne
Screenshot fra expedia.dk

Her skal du bo fra ankomstdagen den 12. marts til torsdag den 15. marts. Herfra skal du videre til resortet.

Der skal også reserveres en overnatning på tilbageturen fra den 17. marts til 18. marts – det kommer vi til.

På dette hotel er der en restaurant, kaffebar/café, mulighed for morgenmad, hvis det tilkøbes (kan tilkøbes for kr. 351 per person). Hvis det ønskes, vil hotellet være behjælpelig med at arrangere forskellige ture som for eksempel kajak, privat strandtur og dykning.

Værelset med udsigt indeholder bl.a. én dobbeltseng, gratis wi-fi, aircondition, TV, mulighed for at lave kaffe/te, roomservice, køleskab (efter anmodning), gratis mineralvand på flaske og eget badeværelse med bruser og gratis toiletartikler.

Jeg vil anbefale, at du tager ud at spise på ”The Manhattan Fish Market”, hvis du er til fisk – restauranten ligger kun 700 meter fra hotellet.

Hotellet tilbyder lufthavnstransport for 20 $ i alt (kr. 130) tur/retur. Det er også muligt at tage en bus som transportmiddel, da bussen stopper tæt på hotellet.

> BOOK HOTELLET PÅ EXPEDIA.DK

Indenrigsfly til Malé-resort

Du flyver med Maldivian fra Hulhumale (Malé) til resortet på øen Kooddoo. Du flyver med direkte fly fredag den 15. marts kl. 11 og vil efter én time være på resortet. Du flyver fra resortet igen søndag den 17. marts kl. 12:55 og efter én time, vil du være på Malé igen.

Når du skal flyve til resortet, skal du gå til den indgang, hvor der flyver indenrigsfly. Denne indgang er til højre for der, hvor man kommer ud, efter man har fået sin bagage og landet med fly fra København.

Prisen tur/retur er kr. 2.750. Flybilletterne er fundet på flysøgemaskinen skyscanner.dk.

Indenrigsfly til Hulhumale
Screenshot fra skyscanner.dk

Når du flyver indenrigsruter på Maldiverne med Maldivian, er der 20 kg indchecket bagage og 5 kg håndbagage inkluderet.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ SKYSCANNER.DK

Resort på Kooddoo

Du vil bo i dette fantastiske, ubeskrivelige paradis, ”Over Water Sunset-villa med egen pool” i tre dage, hvor du kan nyde det luksuriøse, Mercure Maldives Kooddoo Resort.

Du får to overnatninger med morgenmad i denne villa med privat pool til 1.073 $ (kr. 3.488 ved to personer).

Mercure Maldives Kooddoo Resort
Screenshot fra maldivesoffer.com

Når du ankommer til resortet, skal du først og fremmest have udleveret din bagage, men her vil personalet sørger for at det bliver kørt til din villa. Herefter vil du blive kørt til indtjekning, hvor du får serveret frisk juice og en dejlig velkomst. Derfra vil du blive kørt til din villa, hvor du nu er klar til at nyde Paradis.

Resortet har to restauranter, Alita og Vistas.

På Vistas er der a la carte og mulighed for at få serveret frokost og aftensmad. På Alita er der buffet samt a la carte og her vil der blive serveret morgenmad samt mulighed for at købe frokost og aftensmad. Foran Alita ligger en infinity-pool med tilhørende liggestole samt der er en bar, hvor der er mulighed for at købe dejlige forfriskninger.

På resortet er der mulighed for at benytte fitnessfaciliteter, tennis- og badmintonbane. Der er gratis udlejning af udstyr til vandsportsaktivitet som kajak, paddle board, vandcykel. Der er et Diva Center, hvor der er mulighed for at komme med på forskellige udflugter for bl.a. at se livet under havet, leje jetski og mere. Der er et spaområde, Suvadiva Spa, hvor der er mulighed for at få mange forskellige former for massage mod betaling.

I tre dage vil du bo i en villa på 39 kvadratmeter. Denne villa ligger ude på vandet med egen private pool. Villaen rummer bl.a. som nævnt egen private pool, dejlig stor dobbeltseng med udsigt udover havet, egen terrasse med liggestole og parasol samt spise-/siddekrog, udendørsbruser, TV, gulvglas så man kan følge med i livet i havet, ubeskrivelig udsigt med solnedgang, eget badeværelse med bruser og separat fritstående badekar, gratis wi-fi – listen kan blive ved.

> BOOK RESORTET PÅ MALDIVESOFFER.COM

Hotel på Hulhumale (igen)

Efter et uforglemmelig ophold på resortet går turen tilbage til samme hotel, som du boede på de første nætter. Jeg har fundet dette 3½* hotel på lufthavn øen, Hulhumale, til kun kr. 164 per person for én nat.

Her skal du bo fra søndag den 17. marts til mandag den 18. marts inden turen går til Danmark igen.

Hotellet tilbyder igen lufthavnstransport for 20 $ i alt (kr. 130) tur/retur. Det er også muligt at tage en bus som transportmiddel, da bussen stopper tæt på hotellet.

> BOOK HOTELLET PÅ EXPEDIA.DK

Stemningsbilleder fra Maldiverne