I juni 2019 kan du opleve en af de største græske øer – Rhodos – i en hel uge for kun kr. 1.389. Prisen er inklusiv 3-stjernet hotel og flybilletter tur/retur fra København.

Rejseperioden er fra den 18. juni til den 26. juni 2019.

Faliraki - Rhodos i Grækenland

 

Flybilletter til Rhodos

Flyselskabet Norwegian har billige fly til Grækenland i sommerperioden og jeg har i dag via momondo.dk, fundet disse returbilletter til Rhodos til kun kr. 925. Du kan nyde en uge på Rhodos med omkring 28 grader.

Flybilletter fra København til Rhodos
Screenshot fra momondo.dk

Idet du flyver med Norwegian, vil du have 10 kg håndbagage inkluderet og det er muligt at tilkøbe ekstra bagage, hvis det ønskes.

Rejsen til Rhodos er fra tirsdag den 18. juni til onsdag den 26. juni. Vær opmærksom på at denne afgang har lidt skæve flytider.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel på Rhodos

Hotel Achousa er et hyggeligt hotel, som ligger i udkanten af strandbyen Faliraki . Dette kan fås med alle 7 nætter for kun kr. 464 (per næse ved to personer).

Hotel Achouse - Rhodos i Grækenland
Screenshot fra trivago.dk

Der er 300 meter til nærmeste marked, under én kilometer til et større supermarked.

Hotellet har egen pool. Der ligger barer, restauranter og butikker indenfor 10 minutters gang fra hotellet. Rhodos By ligger 11 kilometer derfra. Der tilbydes desuden gratis privat parkering på selve ejendommen.

Dit værelse har egen balkon med udsigt over swimmingpoolen eller haven. Der er tekøkken med køleskab, kogeplader og elkedel.

Hvis du ønsker cocktails eller is, så serveres det i baren, og i poolbaren tilbydes små retter som salater og omeletter samt større måltider i løbet af dagen. Der afholdes ugentligt grillfest i pool-området.

Jeg har valgt at anbefale booking af hotellet fra den 18. juni til den 25. juni, da du flyver om natten mellem den 25. og 26. Ønsker du at tilbringe den sidste på hotellet, så kan det gøres for kun kr. 149 per person.

> BOOK HOTELLET PÅ TRIVAGO.DK

Ønsker du et hotel med all-inclusive, så kan du få nedenstående hotel til kun lidt over kr. 100 mere per dag per næse.

Hotel Meliton -Rhodos i Grækenland
Screenshot fra trivago.dk

Jeg har valgt at anbefale booking af hotellet fra den 18. juni til den 25. juni, da du flyver om natten mellem den 25. og 26. Ønsker du, at tilbringe den sidste dag på hotellet, så kan det gøres for kun kr. 279 per person.

> BOOK HOTELLET PÅ TRIVAGO.DK

Transport til og fra lufthavnen

Hotel Achousa
Tilbyder lufthavnstransport.

Hotel Meliton
For at komme til hotellet vil jeg anbefale at ”fange” en taxa, når du ankommer til lufthavnen, da hotellet kun ligger 7 kilometer væk.

Du har mulighed for at leje en lejebil for kun kr. 577 per person for én uge og derved have muligheden for at udforske øen.’

Lejebil på Rhodos - Grækenland
Screenshot fra skyscanner.dk

> BOOK LEJEBIL PÅ RHODOS

Stemningsbilleder fra Rhodos

 

Brug for penge til rejsen?

RejseSpion har lavet en oversigt over, hvor du kan optage mindre lån til drømmerejsen. Det er nemt og hurtigt.

> Lån penge til ferien