Nyd en hel uge på den smukke græske vulkanø Santorini i Ægærhavet. For kun kr. 2.623 får du 3-stjernet poolhotel med morgenmad og fly tur/retur fra København.

Rejseperioden er fra 20. juni til den 28. juni 2019.

Santorini i Grækenland

 

Flybilletter til Santorini

Flyselskabet Norwegian har billige fly til Grækenland i sommerperioden og jeg har i dag via momondo.dk, fundet disse returbilletter til Santorini til kr. 1.396.

Flybilletter fra København til Santorini
Screenshot fra momondo.dk

Idet du flyver med Norwegian vil du have 10 kg håndbagage inkluderet og det er muligt at tilkøbe ekstra bagage, hvis det ønskes.

Rejsen til Santorini er fra torsdag den 20. juni til fredag den 28. juni. Vær opmærksom på at denne afgang har lidt skæve flytider.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel på Santorini

Blue Bay Villas er et autentisk hotel, som ligger dejligt placeret. Dette kan fås for kun kr. 1.227 (per næse ved to personer). Der er under 200 meter til stranden, 200 meter til mini marked, to minutters gang fra busstation og kun to kilometer fra lufthavnen.

Blue Bay Villas på Santorini
Screenshot fra trivago.dk

Hotellet har egen swimmingpool, hvor der også er poolbar, eller på den nærliggende strand. Blue Bay Villas har derudover udendørs boblebad. Med i denne super pris er der morgenmad inkluderet.

Du får et dejligt lyst værelse med balkon, aircondition og eget badeværelse.

Jeg har valgt at anbefale booking af hotellet fra den 20. juni til den 27. juni, da du flyver om natten mellem den 27. og 28. Ønsker du, at tilbringe den sidste på hotellet, så kan det gøres for kun kr. 175 per person.

> BOOK HOTELLET PÅ TRIVAGO.DK

Transport til og fra lufthavnen

Der er som nævnt kort afstand mellem lufthavnen og hotellet og derved er det en mulighed, at bestille transport hjemmefra til kr. 161 per person tur/retur (ved to personer).

Transfer fra Santorini lufthavn
Screenshot fra mytransfers.com

> BOOK VIA MYTRANSFERS.COM

En anden mulighed er at finde en taxa, når du ankommer i lufthavnen.

Stemningsbilleder fra Santorini

 

Brug for penge til rejsen?

RejseSpion har lavet en oversigt over, hvor du kan optage mindre lån til drømmerejsen. Det er nemt og hurtigt.

> Lån penge til ferien