Denne rejse går til populære Sunny Beach i Bulgarien. For kun kr. 2.643 får du en hel uge på centralt all-inclusive hotel og fly tur/retur fra København.

Rejseperioden er fra den 10. – 17. august 2019.

Sunny Beach - Nessebar i Bulgarien

 

Martin fra København har bedt RejseSpion finde en billig all-inclusive ferie for tre persioner i uge 33. Se vores forslag til Martin og hans medrejsende herunder.

> Lad os også finde din næste rejse

 

Charterrejse til Sunny Beach i Bulgarien

Jeg har fundet en charterrejse fra SunWeb til Sunny Beach i Bulgarien, som matcher Martins ønsker. Prisen er kr. 2.643 (per næse ved tre personer) for en hel uge.

Hotel MPM Boomerang - Sunny Beach i Bulgarien
Screenshot fra sunweb.dk

Rejsen er fra lørdag den 10. august til lørdag den 17. august med afrejse fra Københavns Lufthavn. Du tager afsted kl. 19:30 og lander 23.10. Herefter har du en uge inden turen går hjem kl. 16:55 og lander i København igen kl. 18:40.

Med i denne pris er 10 kg håndbagage. Hvis du ønsker at tilkøbe indchecket bagage, så kan 15 kg købes for kr. 110 per vej og 20 kg for kr. 135 per vej.

Hotel MPM Boomerang

Du kommer til at bo centralt i Sunny Beach på Hotel MPM Boomerang. Rejsen er med all-inclusive, så du er dækket ind med alle måltrider, drikkevarer, snacks og is.

Hotellet ligger kun 150 meter fra centrum og 500 meter fra nærmeste strand. Der er minisupermarked på hotellet.

Yderligere er der pool med liggestole og parasoller, gratis parkeringsplads (hvis du ønsker at leje en bil).

På værelset er der aircondition, gratis wi-fi, balkon/terrasse, TV, eget badeværelse, safetybox (mod gebyr) og mere til.

> BOOK CHARTERREJSEN PÅ SUNWEB.DK

 

Stemningsbilleder fra Sunny Beach