Du får næsten med garanti sol og sommer på denne tur til Tunesien. For kun kr. 1.214 får du en hel uge i Sousse på lækkert all-inclusive hotel. Prisen er inklusiv tur/retur flybilletter fra København.

Rejseperioden er fra den 31. maj til den 7. juni 2019.

Solferie i Sousse i Tunesien

 

Flybilletter til Tunesien

Du har afgang fra Københavns Lufthavn fredag den 31. maj og hjemrejse fredag den 7. juni til kun kr. 598. Du sparer kr. 2.200 per flybillet.

Flybilletter fra København til Monastir i Tunesien
Screenshot fra travelmarket.dk

Du tager afsted fra Københavns Lufthavn kl. 12:25 og vil være i Monastir, Tunesien, kl. 14:35. Ved hjemrejsen vil du rejse fra Monastir, Tunesien, kl. 07:00 og være i København kl. 11:25.

Da du flyver med Nouvelair (Sun Tours), er der en håndbagage på maks. 5 kg inkluderet i prisen. Hvis du ønsker at tilkøbe flere kg, kan det også lade sig gøre. Du kan købe 20 kg indchecket bagage + 5 kg håndbagage til kr. 190 tur/retur.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ TRAVELMARKET.DK

Hotel i Sousse i Tunesien

momondo.dk har jeg fundet dette 3-stjernede hotel, Sousse City & Beach Hotel, som ligger i første række ud til stranden. Du får du til kun kr. 312 (per næse ved to personer) for alle 7 nætter.

Sousse City & Beach Hotel
Screenshot fra momondo.dk

Dette hotel har 4 pools heraf én med to vandrutsjebaner og én indendørspool, så der er både noget for de børn og voksne. Der er liggestole med dertilhørende parasoller, som frit kan benyttes af hotellets gæster. Hotellet har desuden terrasse, bar samt egen restaurant.

Der er en lang strandpromenade med adskillige barer og restauranter. Der er gratis wi-fi på hotellet. Der er 16 kilometer mellem lufthavnen og hotellet. Der er omkring 1 kilometer ind til centrum af Sousse.

Dit værelse indeholder eget badeværelse med mulighed for badekar. Dertil er der egen balkon med mulighed for havudsigt, eget tv, aircondition, eget køleskab og mere til.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

All-inclusive hotel

Alternativt kan du vælge samme hotel – men med all-inclusive. Med all-inclusive bliver prisen for 7 nætter kun kr. 616 (per næse ved to personer).

Sousse City & Beach Hotel
Screenshot fra momondo.dk

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Hvis du kan klare flere valgmuligheder, får du lige endnu en hotelmulighed – også med all-inclusive. Der er tale om det 4-stjernede Ruspina Hotel and Spa, som ligger i første række ned til vandet.

Her får du alle 7 nætter med all-inclusive for kun kr. 704 (per næse ved to personer).

Ruspina Hotel and Spa
Screenshot fra momondo.dk

Dette hotel besidder 4 pools, heraf er der 6 vandrutsjebaner til både store og små. Hotellet har en tennisbane og en spillehal med flippermaskiner og et billardbord, som kan benyttes af hotellets gæster.

Der tilbydes massage, souvenirbutik og valutaveksling på stedet.

Hotellet ligger blot 2 kilometer fra lufthavnen.

Bemærk at all-inclusive ikke inkluderer alkoholiske drikkevarer OG at hotellet ikke tager imod ikke-gifte par.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Lufthavnstransport

For at komme frem og tilbage mellem lufthavnen og Sousse City & Beach Hotel har du flere muligheder. Du kan vælge at tage en taxi fra som transportmiddel.

En anden mulighed er at tage lufthavnsbussen, som kører fra lufthavnen centrum af Sousse. Her skal du stå af på stoppestedet, Sousse Bab Jdid, herfra er der 1,5 kilometer til hotellet.

For at komme frem og tilbage mellem lufthavnen og det anden hotel, Ruspina Hotel and Spa, vil jeg klart anbefale at tage en taxi fra lufthavnen.

Stemningsbilleder fra Sousse i Tunesien