Crazy billig charterferie på Fuerteventura i Spanien. Du får en uge på 4-stjernet sportshotel og flybilletter fra København for kun kr. 998 (per næse ved to personer).

Rejseperioden er forskellige datoer i juni 2019.

Betancuria i Fuerteventura - Spanien

Billig charterferie på Fuerteventura

Jeg har fundet det, som vi vist godt kan tillade os at kalde et godt tilbud. Du kan komme afsted 8 dage på 4-stjernet sportshotel på Fuerteventura til kun kr. 998 (per næse ved to personer) med Apollo.

Playitas Aparthotel - Fuerteventura i Spanien
Screenshot fra apollorejser.dk

Du kan vælge i mellem tre forskellige uger at holde ferie på med afgang fra Billund Lufthavn. Der er afgang på søndage enten den 2., 9. eller 16. juni med hjemkomst søndage enten den 9., 16., eller 23. juni. Alle disse koster kun kr. 998.

Ved Playitas Aparthotel er der et skønt poolområde med en stor pool samt vandrutsjebane og plaskeområde for børn. Der er i alt 5 pools på området (inkl. en olympisk 50-meters pool). Den olympiske 50-meter pool er opvarmet til 26-27 grader, og kan bookes på området mod betaling.

Der er adskillige oplevelser for børn på dette fantastiske hotel. Der er legeplads og svømmeskole. Alle børn mellem 4-11 år har mulighed for at deltage i Apollos egen børneklub, hvor der er sjove aktiviteter.

Der er gratis wi-fi på resortet. Desuden har resortet to à la carte-restauranter, som serverer spanske og italienske retter samt to poolbarer, hvor der serveres enkle retter.

Du får tildelt en lys og pæn 1-værelses lejlighed. Soveværelsesdelen og opholdsrummet er opdelt af nogle trappetrin. Der er et minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr og derved har du mulighed for madlavning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Der er desuden eget badeværelse.

> LÆS MERE OG BOOK CHARTERREJSEN PÅ APOLLOREJSER.DK

 

Stemningsbilleder fra Fuerteventura