rejsetag

Er der et sted, hvor man bliver inspireret, er det når, man er ude at rejse. Grunden til dette er, at man oplever en kultur og stemning, som man ikke finder herhjemme i Danmark. Samtidig ser man udsigter og ting, som man ikke engang har kunnet forestille sig. Der er ingen grund til at lade denne inspiration gå til spilde eller lade den være forbeholdt udlandet og dine rejser. Tag i stedet disse minder og oplevelser med hjem i din bolig. Men hvordan gør du dette? Det kan du finde inspiration til i denne artikel.

Rejseposter

 

Op med plakater og ting på væggene

Minimalisme har længe været et hit i de danske boliger, men vil du have dine rejser med ind i hjemme, må du droppe denne tanke. Først skridt mod et inspirerende rejse hjem er at hænge ting på væggene. Her er plakater et hit. Det kunne være plakater fra dine rejser eller det kunne være plakater fra en butik eller hjemmeside herhjemme. Et af de steder her i Danmark hvor du kan finde plakater, der kan bidrage til et inspirerende hjem, er hos Minida.

Tom billedramme

Minida er en dansk virksomhed, der designer flotte posters og plakater. De sælger dem over deres hjemmeside Minida.dk. På deres side er der et stort udvalg af flotte plakater, som passer perfekt til børneværelset såvel som køkkenet eller stuen. Mangler du derfor noget, som kan hænge på dine vægge og minde dig om udlandet og rejser, kan du finde plakater og posters fra Minida.

Farverne skal ind i hjemmet

En af de ting der hæfter sig fast hos mange, der rejser er, at der er mange flere farver i udlandet, end i de danske hjem. Derfor skal du sørge for at få nogle farver ind i dit hjem. Du må endelige ikke være bange for at kombinere forskellige farver eller nuancer. Prøv dig både ad med farve møbler, vægge, tekstiler og nipsting. Husk på, hvis du ender med at fortryde, er det muligt at malene væggene over, og at sælge de ting du ikke kan lide.

Farverigt hjem

Planterne skal have frit spil

Naturen er ofte meget anderledes i udlandet end herhjemme. Måden hvorpå du kan hive den del af din rejse med hjem i stuen, er ved at placere nogle planter. Dette kan du gøre, uanset om du har grønne fingre eller ej. Der findes nemlig også mange planter, der ikke kræver særlig meget opmærksomhed, og derfor kan alle og enhver finde ud af at passe dem.