rejsetag

Er du ligesom så mange andre danskere vild med fodbold? Så kan det være en god anledning til at kombinere det med en rejse, når der til sommer bliver afholdt EM i herrefodbold. For at fejre turneringens 60-års jubilæum bliver den i 2020 afholdt i 12 forskellige lande i Europa.

Europamesterskaberne 2020

 

Det er derfor en mulighed for samtidig at rejse og være med til årets største fodboldfest. For at gøre rejsen bedst mulig, er der forskellige ting, du kan gøre for at omfavne oplevelsen. Vi giver dig her tre råd til, hvordan du får mest muligt ud af din rejse til EM.

Vær investeret i alle kampe

Et stort mesterskab som EM kan være overvældende, da der hele tiden sker en masse omkring dig. Hver dag bliver der spillet mange kampe, og det handler selvfølgelig om at følge med i dem alle. Det er for de flestes vedkommende ikke noget, de oplever tit, og derfor bør du følge godt med, mens du er der. En måde, hvorpå du kan sikre, at du er personligt investeret i samtlige kampe, er EM 2021 betting.

Der vil altid være kampe, der er mere spændende end andre, men hvis du selv har bettet på alle kampene, vil du automatisk blive mere interesseret i dem. Dette kan gøre, at du får meget mere ud af oplevelsen, da du får grund til at heppe på hold, du ellers ikke kender meget til.

Vis de nationale farver frem

En af de ting, der gør landskampe og især slutrunder særligt interessante, er, at hele landet rykker sammen for at holde med det samme hold. Det kan desuden være sjovt, at der er lidt venskabelig konkurrence, hvis du møder andre tilskuere fra lande, som Danmark skal spille mod.

Dansk roligan

Når Danmark klarer sig godt, skaber det national stolthed. For at omfavne denne stolthed kan du vælge at være klædt i rødt og hvidt til kampene. Det kan du for eksempel gøre ved at bære en landsholdstrøje eller ved at male dig selv i ansigtet. Til de kampe, der skal foregå på dansk jord, kommer de rød-hvide farver til at være dominerende, men også hvis du rejser ud for at se EM, kan det gøre oplevelse særlig, hvis du går all-in med påklædningen.

Udforsk landet når der ikke bliver spillet

Selvom fodbold er en af de vigtigste grunde til rejsen, kan det være rart at komme ud af stadionet en gang imellem. I de tidsrum, hvor der ikke bliver spillet nogen kampe, bør du derfor tage ud og opleve det land, du er rejst til. Det kan være med til at forstærke oplevelsen af rejsen, da du i så fald får det bedste af begge verdener.

En af fordelene ved at rejse ud til netop dette EM er, at det bliver holdt forskellige steder, og at du dermed bedre kan vælge, hvor du vil rejse hen. Når du vælger, hvor du vil tage hen for at se fodbold, bør du derfor både tænke over hvilke hold, der spiller dér, og om det er et sted, du rigtig gerne vil opleve.