rejsetag

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det betyder også, at de fleste familier allerede er gået i gang med at lede efter deres kommende feriedestination. Det kan altid være svært at finde den perfekte rejse, især hvis den også skal passe økonomisk ind i familiens budget.

Hos RejseSpion er der gode muligheder for at finde tilbud på de dejligste destinationer. De holder øje med de forskellige rejser, hvor priserne er helt i bund og forhåbentligt indenfor dit budget.

Sommerferie tips

 

I denne artikel vil give lidt tips og tricks til, hvordan du kan tjene eller spare penge op, så du har råd til din kommende ferie. Uanset om du er alene, et par eller en familie, så er der gode råd til dig.

Hold øje med afbudsrejser

Det er blevet mere og mere populært at vente med at bestille sin ferie til sidste øjeblik. Dette kaldes en afbudsrejse, og priserne på ferierne er meget lave, hvis man vælger at bestille få dage eller endda på selve dagen.

Risikoen ved at gøre dette er ,at den rejse du ønsker, kan være udsolgt. Det kan også være, at der slet ikke er nogle afbud på den dato, du gerne vil rejse, og så er du lidt på spanden. Det er dog en risiko man må tage med, hvis man vælger afbudsrejser

Afbudsrejser kan være lidt som en pose blandede bolscher, hvor du enten kan få en drømmerejse, eller en mindre fornøjelig rejse.

Afbudsrejser

Odds på sport

Denne løsning er naturligvis ikke 100 % sikker, men det kan være en løsning, hvor du meget hurtigt kan tjene penge til din kommende ferie.

Det kan være en god ide at benytte sig af odds forslag hos bet365, da de ofte tilbyder et stort udvalg på forskellige kampe. Foruden de mange kampe, tilbyder de ofte mange høje odds, og det er en fordel for dig, hvis du gerne vil tjene penge på odds.

Du skal altid have for øje, at når du placerer et væddemål på sport, så kan du også risikere at tabe dine penge. Du skal derfor afsætte et beløb, som du har råd til at tabe, så det ikke tager overhånd, og du dermed spiller det hele op.

Sælg ud af inventar i hjemmet

Du tænker sikkert ikke over det, men du har garanteret for flere tusinde kr. af tøj eller ting, som du ikke længere benytter dig af. Det kan være sko, bukser, jakker eller andet tøj, som blot står i dit skab og aldrig bliver benyttet.

Har du noget af dette, kan du sætte det til salg på sider som Trendsales og DBA, hvor andre så kan byde på dine varer.

Tøj er dog ikke det eneste, som du kan sælge disse steder. Hvis du selv har talent og har lavet/bygget noget, kan du sætte det til salg her, ligesom du også kan sælge gamle klenodier, VHS/DVD eller andet, som kan have værdi.

Det er kun fantasien der sætter grænser, og måske har du noget i dit hjem, der kan sikre dig og familien den næste lækre sommerferie.