rejsetag

Det er jo fantastisk at rejse, men det kan også være en dyr fornøjelse. Mange bruger rejser, til en måde at koble af fra hverdagen. Og man skal derfor se det som en investering, i sig selv og på oplevelseskontoen. Der er dog nogle småting man kan gøre, for at få råd til den ekstra rejse man går og drømmer om.

Sælg ud

Der lyder måske lettere sagt end gjort, men at pakke sine ting ned og tage dem med på loppemarked er faktisk en rigtig god ide. Du vil både opleve, at du får ryddet ud i dine gamle ting. Men også at du får lidt ekstra penge mellem hænderne. Hvis du synes det lyder alt for kedeligt, så kan du arrangere det sådan at du deler en stand med en veninde. Dette gør det både hyggeligere, og billigere for jer at få solgt ud. Og samtidig får du mulighed for, at skabe mere plads i dit skab eller hjem.

Hvis du ikke er til loppemarkeder, kan du også vælge at sælge dine ting over nettet. Her kan du oprette annoncer, på en af de mange salgsplatforme der findes. Det er en god måde, at få alle sine ting sat til salg. For på nettet er det nemmere at sælge større ting, hvis du f.eks. har et fjernsyn for meget eller andet elektronik. Er nettet et godt sted at starte med, at få sine ting afsted.

Men husk at sørge for, at pengene du sælger for, er øremærket rejsen. Det kan du f.eks. gøre ved, at sætte dem ind på en konto for sig. På den måde kan du ikke se pengene, når du kigger på dit rådighedsbeløb. Også har du mindre tendens til, at komme til at bruge pengene. Hvis ikke at pengene helt rækker, kan du eventuelt besøge lendme.dk og hvor der er mulighed for at lån penge til ferie.

Bestil tidligt og hold øje

Det er et gammelt trick, at man skal sørge for at bestille sin ferie i god tid. Og der er mange gode grunde til dette, for det første kan du ofte finde billige billetter. Men der er også større chance for, at du kan få ferie på arbejdet. De billige flybilletter bliver ofte sat til salg, omkring 7-5 uger før afrejse ved kortere fly rejser. Men det kan være rigtig svært, at vide præcis hvornår det er bedst at købe sine billetter. Også hoteller kan med fordel bestilles, i god tid. For de billige værelser bliver altid solgt først, og man skal derfor bestille i god tid. Altså, medmindre man har rigtig meget is i maven. Her kan man også, spare rigtig mange penge. Derudover er det også en god ide, at man holder øje her på siden. Her bliver der ofte lagt, rigtig gode tilbud op. Og dette giver dig mulighed for at rejse, flere gange end hvad man ellers ville kunne.

Byt dig frem

Hvis du har en bolig der kunne være attraktiv, for turister er dette også en mulighed. Her vil man kunne bytte med nogen, der ønsker at besøge din by. Dette er en god måde at få sine boligomkostninger, dækket uden at skulle gå på kompromis. På den måde kan man også bo, blandt andre lokale i det land man besøger. Så hvis f.eks. du gerne vil 5 dage til Amsterdam, så kan du bytte lejligheden med nogen der ønsker 5 dage i København.