rejsetag

Danmark er et glimrende land at drage på ferie i. Mange tror, det er kedeligt at blive i sit hjemland. Det er dog slet ikke tilfældet. Eksempelvis findes der utallige muligheder for at tage på skønne wellnessophold i samtlige dele af landet. Det er – uden tvivl – noget, du bør forkæle krop og sind med i ny og næ – og det bedste er, at end ikke behøver at koste dig dyrt.

Wellness ferie

 

Mange har en forudindtaget forståelse af, at wellness er dyrt og ekstravagant – det sidste er typisk korrekt, men det første er dog ikke helt tilfældet. Der findes mange skønne hoteller i Danmark, der har yderst skønne wellnessafdelinger, hvor du kan få lov til at slappe af og blot nyde tilstedeværelsen. Ofte befinder det sig i nogle naturskønne og rolige omgivelser.

Wellness i dejlige omgivelser

Har du ikke oplevet det før, så vil du hurtigt finde ud af, at det er en oplevelse i sig selv at ligge i wellnessafdelingen. Det gør sig gældende, hvad end du foretrækker at få en skøn massage, ligge og dase i varmtvandsbassinet eller derimod har planer om, at nyde nogle af de øvrige faciliteter. Det hele toppes dog med et skønt ophold, lækker mad og rolige omgivelser.

Et wellnessophold er en glimrende gaveidé

Ønsker du at overraske én af dine nærmeste med en uovertruffen gave, så er et wellnessophold et oplagt valg. Alle vil værdsætte et afbræk fra hverdagen, hvor de kan koble helt fra. Er det noget, du har gjort dig overvejelser om, så find tilbud på oplevelsesgaver her, hvor du – med garanti – også kan finde et wellnessophold, der appellerer til modtager af dette.

Vær dog opmærksom på, at der er betydelig forskel på oplevelsesfaktoren mellem et komplet wellnessophold og en tur i wellness. Sidstnævnte kan også være yderst afslappende, men kan dog ikke konkurrere med et ophold. Mange af de steder, der har specialiseret sig i sådanne ophold, kan også bryste sig af en skøn indlogering såvel som fornemme madoplevelser.

Wellness og mad

Det er eksempelvis en gaveidé, der kan være aktuelt, hvis du ønsker at forære din partner noget specielt til jeres årsdag. Det kan dog også sagtens fungere som andre gaver. Endvidere, så er det noget, der vil styrke ethvert parforhold, at tage på et wellnessophold, som I har planlagt sammen, da I dermed kan komme i den rette stemning og nyde det i fulde drag.

Find skønne wellnessresorts over hele landet

Du kan finde mange skønne wellnessresorts over hele landet. Er du eksempelvis fra Sjælland, så er det oplagt, at du tager et ophold på Skodsborg Kurhotel, mens du som fynbo bør krydse broen til Jylland, hvor du kan indlogere dig på Comwell Kellers Park eller Hotel Vejlefjord, der ligger kort efter Lillebæltsbroen. Her kan du også ligge vejen forbi som jyde.

Spaophold

Det beviser naturligvis, at mulighederne for at forkæle sig selv eller én af de nærmeste med et wellnessophold er mange. Hvad det også beviser er, at du sagtens kan nyde en skøn ferie, selvom du ikke har mulighed for (eller lyst til), at bevæge dig ud for de danske landegrænser.