Oplev verdens måske mest romantiske by Venedig med rejsearrangøren TravelBird. Du får 2-4 dage på 4-stjernet hotel (med morgenmad) og fly tur/retur fra København eller Hamborg fra kun kr. 1.709.

Ferie i Venedig

En oplagt tur for det nyforelskede par eller parret der tager hinanden for givet og lige skal have tændt gnisten igen 🙂 Hvis du hører til sidstenævnte, så tag en tur i gondoltur og kig din livsledsager dybt i øjnene. Det er magi.

Nok om det … Venedig er bare en fantastisk by, som byder på mange flere oplevelser, end du kan nå igennem på denne smuttur. Så der skal prioriteres hårdt.

Du bliver indkvarteret i byen Mestre, som ligger små 15 minutter fra Venedig med offentlig transport. På din must-see liste i Venedig kan jeg varmt anbefale et besøg i Markuskirken (Sankt Markus’ Basilika), som nok er en af de smukkeste kirker i Italien. Overvej at booke tid online for at undgå at stå for meget i kø.

Oplev også en tur på vandet med en såkaldt Vaporetto, som er en lille vandbus, der tager dig på en smuk tur igennem byen.

Endelig vil jeg anbefale dig et besøg i Dogepaladset, som er nabo til Markuskirken. Overvej at booke en samlet billet til både Dogepaladset og Markuskirken hjemmefra.

Din ferie i Venedig inkluderer

  • 2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Apogia Sirio Venezia
  • Morgenmad på hotellet
  • Fly tur/retur fra Hamborg eller København

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK REJSEN

Hotel Apogia Sirio Venezia

Det 4-stjernede Hotel Apogia Sirio Venezia ligger som nævnt i Mestre, hvilket giver mulighed for et besøg i klokketårnet Torre dell’Orologio og katedralen Duomo di San Lorenzo i Piazza Ferretto.

Du bliver indkvarteret på moderne værelse med værdiboks, tv, aircondition, minibar og eget badeværelse.

tripadvisor.dk har hotellet fået en flot rating på 3,5 af 5 fra tidligere gæster.

Tjek hotellets nærområde på det interaktive kort herunder.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK REJSEN

Stemningsbilleder fra Venedig

Burano - Venedig i Italien
Burano
Canal Grande - Venedig i Italien
Canal Grande

 

Gondoler i Venedig - Italien
Gondoler i Venedig
Rio Marin Canal - Venedig i Italien
Rio Marin Canal

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK REJSEN