rejsetag

Italien er en af danskernes foretrukkende feriedestinationer, og i løbet af de seneste par år har flere og flere taget turen til støvlelandet i både sommerferien, vinterferien, påsken og ved andre lejligheder med pause fra arbejdet. Det er helt bestemt en fantastisk oplevelse, og der er flere forskellige charmerende regioner i det sydeuropæiske land. En af de regioner, som danskerne er specielt glade for er Toscana – med en feriebolig i Toscana har man nemlig alt man har brug for, til at holde den perfekte ferie for hele familien. I denne artikel dykker vi derfor ned i, hvorfor feriebolig i Toscana kan være en fantastisk ferieform, samt hvilke ting du kan opleve på din ferie til den vestitalienske kystregion. Der er nemlig utallige muligheder for at få en stor oplevelse, hvad enten man er til byliv, bjerge eller badestrande – alt kan du nemlig finde med en feriebolig i Toscana.

Lucca - Toscana i Italien

 

Oplevelser for hele familien

Fra bjergene i det nordlige Toscana til den kulturhistoriske hovedstad Firenze, er oplevelsesmulighederne i Toscana perfekte. Med en feriebolig i Toscana er der derfor dømt rent afslapning og oplevelser for hele familien – der er noget for enhver i Toscanas fantastiske rammer. Toscana huser både byerne Pisa, Siena, Chianti, Arezzo og som nævnt Firenze, hvis man gerne vil opleve klassisk italiensk byliv og seværdigheder som det skæve tårn eller kulturhistoriske monumenter. Der er også ekstremt lækre badestrande langs den toscanske kyst, hvor Middelhavet altid er opvarmet til behagelige temperaturer om sommeren.

Det skæve tårn i Pisa i Italien

Smag på italienske vine og det italienske køkken

Italien er naturligvis også kendt for landets køkken og vin. De mange traditionelle italienske retter som pastaretter og pizza, er på mange måder specielle i Italien. Pasta er næsten en hellig ret, som de fleste italienere spiser flere gange om ugen. Derudover byder Toscana også nogle af landets bedste flasker vin, der produceres på de mange vingårde, som ligger i det toscanske naturområde. Lokale specialiteter er generelt noget, som toscanerne er meget stolte af, og derfor bør man også kaste sig ud i at smage på de lokale varer, hvis man får dem tilbudt. Det er bare en anden oplevelse, end den man får derhjemme. Kast jer derfor ud i det italienske køkken og prøv at smag på de lokale vine fra området.

Det italienske køkken

Få store naturoplevelser i Toscana

Udover nogle af Europas lækreste badestrande, så er der meget andet natur, der er værd at se i Toscana. Med en feriebolig i Toscana, er der mange forskellige muligheder for at få naturoplevelser i alle afskygninger. Der er høje bjerge i det nordlige og det østlige Toscana, mens det vestlige af regionen er placeret ved Middelhavets kyst. I det vestlige Toscana finder man grønne arealer med skov, og mange af de hyggelige italienske kystbyer som Livorno og Viareggio, hvor man kan leje både og sejle en tur på det blå hav.

Badestrand i Livorno i Italien

Alt i alt kan man altså virkelig opleve noget, hvis man vælger en feriebolig i Toscana. Om man er til badeferie eller til byliv er ligegyldigt, for der er det hele, hvis man har en feriebolig i Toscana – da alle oplevelser er tæt på.