Hvis du afvikler sommerferien lidt sent, så kunne en af disse ferielejligheder i Torrevieja i Spanien måske være noget. Prisen starter ved kr. 2.262 for 15 dage.

Rejseperioden er fra den 27. juli til den 10. august.

Torrevieja i Alicante

 

Dorte fra Holstebro har bedt RejseSpion finde et godt tilbud. Hun og hendes rejsepartnere har et stort ønske om at komme på to ugers ferie i enten Sydspanien eller Italien. De vil ned i varmen i uge 31 eller 32. Se RejseSpions anbefalinger til Dorte herunder.

> Lad os også finde din næste rejse

 

 

Lejligheder i Torrevieja ved Alicante i Spanien

Denne nyrenoveret lejlighed ligger tæt på centrum af Torrevieja ved Alicante og i fin afstand til nærmeste strand. Du får denne lejlighed til kun kr. 2.262 per person for hele 14 nætter, hvis I rejser 4 afsted. Det er fra lørdag den 27. juli til lørdag den 10. august.

Ferielejlighed i Alicante
Screenshot fra momondo.dk

> BOOK LEJLIGHEDEN PÅ MOMONDO.DK

Et alternativ er denne lejlighed, som ligger tæt på centrum af Torrevieja tæt på stranden. Du får lejligheden til kun kr. 3.426 per person for hele 14 nætter, hvis I rejser 4 afsted. Dette er fra lørdag den 27. juli til lørdag den 10. august.

Lejlighed i Alicante
Screenshot fra momondo.dk

> BOOK LEJLIGHEDEN PÅ MOMONDO.DK

Sidste forslag i Torrevieja er denne lejlighed med havudsigt – og tæt på stranden. Du får den til kun kr. 3.034 per person for hele 14 nætter, hvis I rejser 4 afsted. Dette er fra lørdag den 27. juli til lørdag den 10. august.

Lejlighed i Alicante
Screenshot fra momondo.dk

> BOOK LEJLIGHEDEN PÅ MOMONDO.DK

 


Opdateret …

Det viser sig, at Dorte har været i Torrevieja flere gange før og derfor ønsker sig en anden destination. Jeg har derfor fundet et par alternativer.

Lejlighed 1 i Malaga

Lejlighed i Malaga - Spanien
Screenshot fra homeaway.dk

> LÆS MERE OG BOOK PÅ HOMEAWAY.DK

Lejlighed 2 i Malaga

Lejlighed i Malaga - Spanien
Screenshot fra momondo.dk

> LÆS MERE OG BOOK PÅ MOMONDO.DK