I dag har jeg fundet tur/retur flybilletter fra København til Bangkok (i 3 uger) til kun kr. 2.878. Du kan også vælge at kombinere med 3-stjernet hotel og få den samlede rejse til kun kr. 4.148.

Thais King Palace - Bangkok i Thailand

 

Johnny fra København har bedt RejseSpion finde en rejse til Bangkok for to personer. Han ønsker at rejse tre uger sammenhængende i september, oktober eller november (dog ikke uge 42). Han har kun ønsket priser på fly.

> Lad os også finde din næste rejse

 

Fra Bangkok har du forskellige muligheder. Du kan blive i Bangkok under hele dit ophold. Du kan tage ned til Hua Hin på den vestlige side af bugten eller tage til Pattaya på den østlige side at bugten. Du har også muligheden for at flyve til Phuket og at være helt eller delvist på dit ophold.

Flybilletter til Bangkok

Det første forslag til Johnny er fra lørdag den 14. september til søndag den 6. oktober med Norwegian med direkte fly til kun kr. 2.878 per person.

Flybilletter fra København til Bangkok
Screenshot fra momondo.dk

Der er afgang fra Københavns Lufthavn kl. 15:05 og du lander dagen efter i Bangkok kl. 06:50 og sparer derved første nat, da du sover på flyet. Herefter har du tre hele uger, hvor du kan nyde din ferie.

Hjemrejsen er som sagt den 6. oktober, hvor du flyver fra Bangkok kl. 09:10 og lander i København kl. 15:50.

Når du flyver med Norwegian rejser du som udgangspunkt på LowFare, som én gratis håndbagage på 10 kg. Hertil kan der tilkøbes indchecket bagage på 20 kg, måltid ombord, sædereservation og mere til.

Hvis man regner med at tilkøbe alle disse ting, så vil jeg klart anbefale, at man opgraderer til LowFare+, da man derved har inkluderet én gratis håndbage på 10 kg, én gratis indchecket bagage på 20 kg, gratis måltid ombord samt gratis sædereservation.

LowFare+ koster kr. 500 per vej og du sparer derved kr. 280 sammenlignet med køb det inkluderede i LowFare+ separat.

> BOOK BILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Det andet tilbud til Johnny er fra søndag den 27. oktober til mandag den 18. november med Norwegian med direkte fly til kun kr. 2.878 per person.

Flybilletter fra København til Bangkok
Screenshot fra momondo.dk

Der er afgang fra Københavns Lufthavn kl. 15:05 og man lander dagen efter i Bangkok kl. 07:10 og sparer derved første nat, da du sover på flyet. Herefter har du tre hele uger, hvor du kan nyde din ferie.

Hjemrejsen er som sagt den 18. november, hvor du flyver fra Bangkok kl. 10:00 og lander i København kl. 15:25.

> BOOK BILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Der er endnu flere billige flybilletter til Bangkok end de nævnte til samme pris på kun kr. 2.878 per person. Så det er bare med at gå på jagt i Norwegians flybilletter.

Hotel i Bangkok

Som tidligere nævnt, så har du et hav af muligheder, når du er i Bangkok.

Jeg har valgt at finde et 3-stjernet hotel med pool og tæt på stranden i Hua Hin til kun kr. 1.270 (per næse ved to personer) for 21 nætter. Dette er i samme periode som det førstnævnte fly – fra søndag den 15. september til søndag den 6. oktober.

First Choice Suites - Bangkok i Thailand
Screenshot fra momondo.dk

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Til og fra Hua Hin vil jeg anbefale at tage bussen, da det klart er det billigste. Du kan købe billetter ved bookingdisken “Pattaya-Hua Hin” nær Gate 8 på Level 1. Billetten koster omkring kr. 55 per person og vil tage omkring 4 timer.

I bussen er der aircondition og gode sæder. Du vil blive sat af ved Hua Hin busstation, som er foran Hua Hin lufthavn og herfra har du kun 4 kilometer til resortet. Her vil jeg anbefale at tage en taxa det sidste stykke eller gå, hvis du har mod på det.

God tur Johnny – og måske andre 🙂

Stemningsbilleder fra Bangkok

 

Brug for penge til rejsen?

RejseSpion har lavet en oversigt over, hvor du kan optage mindre lån til drømmerejsen. Det er nemt og hurtigt.

> Lån penge til ferien