Hvis du synes, at Færøerne er et dyrt rejsemål, må du ikke give prisen på flybilletterne skylden. Jeg har netop fundet tur/retur flybilletter til den smukke naturperle til kun kr. 898flysøgemaskinen momondo.dk. Du flyver fra København.

Rejseperioden er fra den 11. marts til 18. marts 2019.

Brug for penge til rejsen?

RejseSpion har lavet en oversigt over, hvor du kan optage mindre lån til drømmerejsen. Det er nemt og hurtigt.

> Lån penge til ferien

 

Flybilletter til Færøerne

Som nævnt finder du flybilletterne på momondo.dk. Du flyver med SAS fra København.

Screenshot fra momondo.dk

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Oplevelser på Færøerne

Færøerne har en vidunderlig smuk natur, hvor du drages af det strålende landskab.
Den smukke ø, Mykines, er det vestligste punkt på Færøerne. Her vil du opleve det kendte fyrtårn, fugle og de stejle klipper. Man kan sejle fra Sørvágur/Sørvåg havn og direkte til Mykines (her anbefales at tage en søsygepille inden færgeturen).

Tag til den idylliske landsby, Gásadalur, som ligger 11 kilometer fra lufthavnen og oplev en by, som er omringet af bjerge. Der anbefales, at man kører igennem den nye tunnel (fra 2004) og derefter parkerer bilen og følger stierne. Her vil du være vidne til vidunderligt vandfald, som du sent vil glemme.

Ved en tur til Færøerne kommer man ikke uden om Tórshavn, som er Færøernes hovedstad. Tórshavn er en lille og hyggelig by, hvor der bor omtrent 12.000 indbyggere. I Tórshavn vil du/I opleve små hyggelige caféer og butikker. Her kan man bl.a. se Dómkirkjan, som er Færøernes domkirke.

Såfremt du ønsker at udforske Færøerne, så vil jeg anbefale, at du lejer en bil, så du kan komme rundt at se de forskellige øer. Vágar Lufthavn er en lille og derfor meget nem samt overskuelig lufthavn og derfor er det let for dig at finde lejebilen.

For under kr. 400 om dagen kan du leje et køretøj. Kollisionsskadedækning, tyverisikring, tredjemandsansvar, vejhjælp, vinterdæk, 700 km per leje og mere er inkluderet i denne pris.

> SE TILBUD PÅ LEJEBIL PÅ SKYSCANNER.DK

Stemningsbilleder fra Færøerne