Tag et smut til Island og få en af de helt store naturoplevelser. I dag har jeg på fly-søgemaskinen momondo.dk fundet fly fra Kbh til Island til kun kr. 672 – tur/retur!

Bemærk at rejseperioden i dette priseksempel er fra den 22. – 26. november 2017. Det er dog muligt at finde flybilletter til Island i nogenlunde samme prisklasse helt fra august 2017 – marts 2018.

Den Blå Lagune - Island

Fly fra Kbh til Island

Som nævnt er de billige billetter fundet på momondo.dk. Du flyver med WOW air fra København til Reykjavik for kun kr. 672 tur/retur.

Med disse billetter får du tre hele dage til at nyde Island. Bemærk dog at du kun bruger lidt over tre timer i luften, så sådan en smuttur kan vist godt forsvares.

Prøv at lege lidt med datovælgeren på momondo, hvis du ønsker en alternativ rejseperiode. Der burde være nok at vælge imellem.

Fly fra Kbh til Island
Screenshot fra momondo.dk

> BOOK FLYBILLETTER

Indkvartering i Reykjavik

Når du lander i Reykjavik, skal du have et sted at bo. Det er desværre ikke billigt at bo på hotel på Island. Hvis du kan klare dig uden den store luksus, har jeg dog fundet en god mulighed på trivago.dk.

Reykjavik Hostel Village

Reykjavik Hostel Village er et 2-stjernet vandrerhjem tæt på centrum af Reykjavik. Her får du alle 4 nætter for kun kr. 952 (per næse ved to personer).

Den samlede pris (fly og indkvartering) for din tur til Island bliver således kun kr. 1.626. Det kan vist dårligt gøres billigere.

Reykjavik Hostel Village - Island
Screenshot fra trivago.dk

Reykjavik Hostel Villiage ligger kun 100 meter fra den største butiksgade i Reykjavik. På vandrerhjemmet har du adgang til wi-fi og gratis parkering.

Værelserne er enkelt indrettet og du skal være opmærksom på, at der er fælles badeværelse.

tripadvisor.dk har vandrerhjemmet fået en fin rating på 3,5 af 5 fra tidligere gæster.

Tjek hotellets nærområde på det interaktive kort herunder. Det ser dog lidt trist ud – men skidt med det. Du skal jo ud og opleve Islands storslåede natur i stedet for at sidde og lumre på vandrerhjemmet.

> BOOK OPHOLD PÅ VANDRERHJEMMET

Stemningsbilleder fra Island

Den Blå Lagune - Island
Den Blå Lagune
Husavik - Island
Husavik

 

Hval - Island

Leirhnjukur - Island
Leirhnjukur
Nordlys på Island
Nordlys på Island
Seljalandsfos vandfaldet - Island
Seljalandsfos vandfaldet
Strokkur gejseren - Island
Strokkur gejseren
Strokkur gejseren - Island
Strokkur gejseren
Svartifoss vandfaldet - Island
Svartifoss vandfaldet
Vatnajokull glacieren - Island
Vatnajokull glacieren