Selvom det er sidst på sæsonen, kan du stadig nå at få en billig solferie. I dag har jeg fundet billige fly til Kroatien. Prisen er kun kr. 348 for returbilletter med afrejse fra København.

Rejseperioden er fra den 12. – 19. august 2017.

Fly til Kroatien

Fly til Kroatien

De billige flybilletter er fundet på momondo.dk. Du flyver fra København med Braathens Regional Airlines og lander 2 timer og 20 minutter senere i lufthavnen i Pula i Kroatien.

Som nævnt er prisen kun kr. 348!

Billige flybilletter til Pula i Kroatien
Screenshot fra momondo.dk

> BOOK FLYBILLETTER

Hotel i Pula

TripAdvisor får du et rigtig godt overblik over indkvarteringsmuligheder i Pula i alle prisklasser.

Klikker du på linket herunder, vil du se en liste over hoteller i Pula rangeret efter det som TripAdvisor kalder “Værdi for pengene”. Listen er således baseret på et mix af vurderinger fra rejsende, priser, bookingpopularitet og placering.

Hoteller i Pula i Kroatien
Screenshot fra TripAdvisor
> FIND HOTEL I PULA

Oplevelser i Pula

I august måned er den gennemsnitslige dagstemperatur i Pula 27 grader mens Adriaterhavet er cirka 25 grader. Men foruden at fede den på stranden er der meget andet at tage sig til i Pula.

I Pula kan du besøge Arena, som er verdens største amfiteater. Hvis du er heldig, bliver der afholdt en koncert eller et andet spændende arrangement i de smukke omgivelser, mens du er der.

Er du til flere gamle bygningsværker, kan det også anbefales at kigge nærmere på byens romerske tempel Augustustemplet og den smukke triumfbue.

Træk også en dag ud af ferien til at besøge Brijuni nationalpark, som ligger lidt udenfor selve Pula by. Her kan du blandt andet opleve antiloper og zebraer.

Stemningsbilleder fra Pula

Pula i Kroatien

Pula i Kroatien

 

Pula i Kroatien

Pula i Kroatien

Romersk amfiteater - Pula i Kroatien
Romersk amfiteater
Strand i Pula - Kroatien
Strand i Pula