Påsken byder på en gylden mulighed for at tage en velfortjent ferie væk fra den travle hverdag. Mange ender dog med at sidde fast i lufthavnen grundet flyforsinkelser eller aflysninger. Kender du dine rettigheder?

I disse situationer kan du være berettiget til op imod 4.500 kr. i kompensation fra flyselskabet. Du kan søge om kompensation hele 3 år tilbage i tiden. Har du penge gemt i skuffen?

Flyhjælp.dk kan du gratis teste, om du er berettiget til kompensation. Flyhjælp er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at indhente kompensation til passagerer, der ikke er nået rettidigt frem til destinationen.

 

Som privatperson kan det være svært at få sin kompensation fra flyselskabet. Flyselskaberne ønsker ofte ikke at udbetale kompensation, hvis du som passagerer oplever en flyforsinkelse, aflysning eller overbooking. De spiser ofte passagererne af med madbilletter eller rabatkort til deres næste flyvning med selskabet. Flyhjælps jurister er dog eksperter på områdets jura, og kan sørge for, at du får det, du har ret til.

Det er gratis at starte sin sag hos Flyhjælp. Virksomheden tager kun et salær, hvis du får kompensation.

Beregn din kompensation her!