Flyv billigt til London med Ryanair. I dag har jeg fundet rigtig billige flybilletter på momondo.dk. I april kan du flyve tur/retur fra Billund til kun kr. 235.

Det er normalt ikke billigt at bo på hotel i London. Hvis du er lidt fleksibel, kan det dog klares til fornuftige penge. Jeg har et par forslag, som matcher dine flybilletter. Mere om det længere nede på siden.

Bemærk at rejseperioden er fra den 24. – 26 april 2017.

Flyv billigt til London

Flyv billigt til London med Ryanair

Som skrevet er flybilletterne til London fundet på momondo.dk. Du flyver tur/retur med Ryanair fra Billund for kun kr. 235.

Flybilletter til London
Screenshot fra momondo.dk

> BOOK FLYBILLETTER


Hotel i London

London er en pænt dyr by at være turist i. Ikke mindst når det kommer til indkvartering. Jeg har derfor fundet et par muligheder på budget lidt uden for bymidten, så turen kan laves lidt billigere.

Du kommer sikkert alligevel ikke til at opholde dig meget på hotellet, så hvorfor ikke i stedet bruge pengene på seværdigheder, god mad og shopping. Det er da sjovere 🙂

The Paramount

På hotelsøgemaskinen trivago.dk har jeg fundet Paramount Hotel, som på ingen måder er luksus. Hotellet har kun to stjerner, men har dog eget brusebadeværelse og tv.

Du får de to nætter på hotellet for kun kr. 431 (per næse ved to personer). Således bliver din samlede pris (hotel og fly) på London-turen kun kr. 666.

The Paramount - London i England
Screenshot fra momondo.dk

Fra Paramount Hotel kommer du dog nemt til alle seværdigheder i centrum af London, da metrostationen Earls Court ligger blot 5 minutters gang derfra.

I gåafstand fra hotellet finder du desuden mange købmandsforretninger, butikker, restauranter og barer. Kensington Palace er 1,6 kilometer fra hotellet, mens du når det naturhistoriske museum og Hyde Park på cirka 15 minutter på gåben.

Se hotellets placering på kortet herunder.

> BOOK HOTEL

Linton Apartments

Et rigtig godt alternativ er det 5-stjernede lejlighedshotel Linton Apartments. Prisen for de to overnatninger er kr. 606 (per næse ved to personer).

Den samlede pris (hotel og fly) for turen bliver således kr. 841.

Linton Apartments - London i England
Screenshot fra trivago.dk

Du må ikke lade dig afskrække af, at dette hotel ligger små 10 kilometer fra centrum. Der er blot 150 meter til undergrundsstationen Turnpike Lane, som hurtigt fragter dig til London.

Lejlighedshotellet byder på aircondition, wi-fi, tv, køkken og eget badeværelse med brus.

Tjek hotellets placering på kortet herunder.

> BOOK HOTEL

Stemningsbilleder fra London

Big Ben - London i England
Big Ben
Borough Market - London i England
Borough Market

 

Houses of Parliament - London i England
Houses of Parliament
London Eye - London i England
London Eye
Mayfair - London i England
Mayfair
Millennium Bridge - London i England
Millennium Bridge
Tower Bridge - London i England
Tower Bridge

Udsigt over Themsen - London i England

Find flere rejser til London på RejseSpion.